nlc.hu
Sztárok

Maga alatt van Csuti exe, Gina

Maga alatt van a szakítás után Csuti exe: „Gina hosszú távra tervezett”

Gina a közös képeket is azért törölte, hogy mielőbb továbbléphessen.

Szabó András Csuti az év elején viharos szakításon esett át gyermekei anyjával, Kulcsár Edinával. Az üzletembernek sokáig tartott, hogy felálljon a padlóról, de áprilisban bejelentette, ismét szerelembe esett.

Csuti exe, Gina

Csuti exe, Gina (Fotó: Instagram)

Sokáig nem is rejtegette új barátnőjét, Ginát, akit már pár hét után Olaszországba vitt nyaralni. Csuti többször is úgy beszélt kapcsolatáról, hogy harmonikus és teljesen más, mint a korábbiak voltak. Mostanában viszont szárnyra keltek olyan pletykák, hogy megromlott a viszonyuk, amelyet az influenszer tegnap egy Instagram-posztban megerősített: a szerelmesek szakítottak

A Blikk próbálta elérni a feleket, akik nem kívántak nyilatkozni, de Gina egy közeli barátja elmondta, hogyan érzi magát a lány a szakítás után.

„Maga alatt van a történtek után, mert ő hosszú távra tervezett. Érezte, hogy mélypontra került a kapcsolatuk, de bízott abban, túl tudnak jutni a problémákon. Bár csak néhány hónapig voltak együtt, rengeteg közös élményük van, amiket nehéz lesz elfelejtenie, de Gina szeretne továbblépni, ezért is törölte szinte azonnal az oldalán lévő közös képeiket” – nyilatkozta az informátor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top