nlc.hu
Sztárok

Muri Enikő és Tóth Szabi vitája

„Akkor hónapokig miért nem húztad be azt a rohadt függönyt?” – kamerák előtt hordta le a párját Muri Enikő

Tóth Szabi szerint nem csak ő nem érti a szerelme logikáját, hanem férfiak ezrei sem.

Szeptember 19-én indul a Nyerő Páros új évada az RTL Klubon. A műsor felvezető videóiban villámkérdésekkel bombázzák a versenyzőket, hogy kiderüljön, mennyire vannak egy hullámhosszon a párok. Az első részben Muri Enikő és 15 évvel idősebb szerelme, Tóth Szabi többek között arról is mesélt, milyen komoly vitájuk volt a zuhanyfüggönnyel az együttélésük kezdetén.

Muri Enikő

A Sugarloaf zenekar két tagja, Muri Enikő és Tóth Szabi 3 éve alkotnak egy párt – Forrás: RTL Klub / Nyerő Páros – videó

Arra a kérdésre, hogy “Függönnyel vagy anélkül?”, a Sugarloaf alapító-gitárosa az “anélkült” mondta, míg az énekesnő a “függönyt” választotta, hozzátéve: “Ebből volt egy csörténk, egy marha nagy. Nekem mániám az, hogy zuhanyzás után visszahúzom a függönyt, hogy megszáradjon. És ebből volt egy jó pár napig tartó csörténk“.

Tóth Szabi viszont azt állította, hogy hónapokig ment a vitájuk erről, nem csak napokig. A zenész szerint férfiak ezrei nem értik ennek a logikáját, ahogy ő sem. “Jobb a békesség, és inkább behúzom” – fűzte hozzá. Mire Muri Enikő teljesen letámadta a párját és a kamerák előtt esett neki: “Jobb a békesség? Akkor hónapokig miért nem húztad be azt a rohadt függönyt?”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top