nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: 5 tagú lett a mentorcsapat

Vadonatúj, ötödik mentorral bővült az X-Faktor csapata

Mentor lett a közönségkedvenc Áron.

A 2022-es X-Faktor második Válogatóján Puskás Peti a közönség soraiból kinézte magának az egyik nézőt, Áront, és hű segédjének fogadta.

X-Faktor

Az X-Faktor mentorcsapata – Fotó: Sajtószoba

Nekem van egy új kedvenc nézőm, amúgy. Mindig jobbra nézek, mindenki ül, te meg már akkor állva tapsolsz. Tök mindegy, mi történik, te egyedül állsz” – mondta az első sorban ülő srácnak Puskás Peti, hozzátéve: mostantól mindent megbeszélnek.

Egy alkalommal ki is kérte a fiatalember véleményét az egyik versenyzőről. “Figyelj Laci, lett egy új csapattagunk: Áron. Ő itt van mögöttem, adja nekem az energiát” – jegyezte meg Puskás Peti Gáspár Lacinak.

Ráadásul egy ponton a saját mentorszékét is átadta Peti az “ötödik mentornak”. “Áron, ülj a helyemre!” – kérte a nézőt, aki véleményezte is az éppen látott produkciót.

Áron értékelése közben ByeAlex nagyokat nevetett. “Figyelj, eddig te beszélsz a legjobban közülünk” – dicsérte mentorhelyettesét Puskás Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top