nlc.hu
Sztárok

Szente Vajk akkor és most

Felismered Szente Vajkot a 16 évvel ezelőtti fotóján?

Szente Vajk mégcsak 41 éves, de Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, drámaíró, műsorvezető, és most a Dancing with the Stars-ban megismerhetjük, milyen ítész.

Szente Vajk 1981-ben született, gyermekkorát Orosházán töltötte, középfokú tanulmányait a békéscsabai Rózsa Ferenc Gimnáziumban végezte. 1999-ben került Budapestre, a Nemzeti Színház Színiakadémiára, ahol 2002-ben végzett.

A legsokoldalúbb magyar művészek egyike, Jászai Mari-díjas magyar színész, rendező, drámaíró, műsorvezető. 2020-tól a kecskeméti Katona József Színház főrendezője.

Szente Vajk akkor és most

A Producerek című musical nyilvános próbája a budapesti Madách Színházban, 2006-ban (Fotó: Csibi Szilvia/solwee)

A Magyarország, szeretlek! az MTVA szórakoztató műveltségi vetélkedőshow-sorozata, ami a holland I Love My Country vetélkedőn alapul, 2011-ben indult Szente Vajk műsorvezetésével. A műsorban két, három-három hírességből álló csapat, és a két csapatkapitány verseng Magyarországgal kapcsolatos kérdésekre válaszolva.  A megújult Magyarország, szeretlek! tíz év után új műsorvezetőt kapott, 2022. január 30-án Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színész váltotta Szente Vajkot.

Új szerepben láthatjuk, hiszen új zsűritagokkal tér vissza a TV2 nagyszabású táncos show-ja, a Dancing with the Stars, köztük Szente Vajkkal

Szente Vajk akkor és most

Szente Vajk 2015-ben (Fotó: Rozmanitz Gábor/solwee)

Magánéletéről nagy ritkán beszél

Szente Vajk 2012 nyarán kötött házasságot Erdélyi Tímeával, amely kapcsolat 2017 tavaszáig tartott. 2019 októberében váltak el hivatalosan.

„Igen, már nem vagyunk házasok Tímeával. A békítő tárgyalásokon korábban túlestünk, de tudtuk, hogy külön utakon szeretnénk folytatni. Megvolt a perfelvétel, ami nagyjából fél óra volt, utána pedig maga a per, ami öt perc alatt lement, hiszen korábban már mindent megbeszéltünk” – mondta korábban Szente Vajk.

Később másfél évig élt kapcsolatban Tiborcz Fanni táncművésszel. 2021-től 2022-ig párja Dobó Kata színésznő volt.

Szente Vajk akkor és most

Szente Vajk 2022-ben (Fotó: solwee/Trenka Attila)

Még friss Molnár Andi táncművésszel való viszonya, ám ismerőseik szerint nem csupán futó kapcsolatról van szó.

Lapinformációk szerint a színházban kezdődött Molnár Andi és Szente Vajk ismeretsége. A kultúra iránt érdeklődő táncosnő Szente Vajk több rendezését is látta, az egyik előadás utáni partin aztán egymás mellé keveredtek, és szóba elegyedtek. A párt jól ismerők azt mondják, a kapcsolat hivatalosan április óta tart.

A pár kerüli a feltűnést, főleg a nyilvánosság előtt kifejezetten odafigyelnek, hogy ne lássák őket intim közelségben. A zárkózottságáról híres rendező a barátainak sem igazán mesél új kapcsolatáról, a színházban is kínosan ügyel rá, hogy a magánélete ne legyen téma.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top