nlc.hu
Sztárok

Celeb vagyok, ments ki innen!: Molnár Nini már a megérkezéskor sírt

Celeb vagyok, ments ki innen!: Molnár Nini már a táborba érkezéskor sírva fakadt

Az csak hab volt a tortán, amikor meglátta, hogy egy vödör a vécé.

Molnár Nini és csapattársai hatalmas lelkesedéssel foglalták el a szálláshelyüket a dzsungelben, a Celeb vagyok, ments ki innen! első adásában, ám amikor alaposabban körülnéztek, a körülmények gyorsan a kedvüket szegték. A Feleségek luxuskivitelben című realityben is szereplő divattervező sírásban tört ki a táborban.

Molnár Nini

Molnár Nini úgy indult el Kolumbiába, hogy szerinte egy jó bátorságpróba lesz a számára a dzsungeles valóságshow – Forrás: RTL Klub / Celeb vagyok, ments ki innen! – videó

„Engem egy kicsit felkavart ez az egész, amúgy. Durva, hogy itt leszünk három hetet” – mondta könnyezve a többieknek.

A kamerák előtt adott miniinterjúban Molnár Nini elárulta: azt hitte, hogy jobban fogja bírni. „Lehet, hogy ez még az újdonság hatása, de tökre ilyen felkavaró érzések vannak bennem, mert mégis csak itt leszünk három hetet a szeretteinktől, a barátainktól, a munkánktól, mindentől távol. Persze, bírni fogom, meg tökre várom az egészet, de most az első éjszakán úgy érzem, hogy nehéz lesz” – vallotta be sírva.

Molnár Nini amúgy az elutazás előtt többek között arról beszélt, hogy az agresszív és a hisztis celebektől tart a legjobban a dzsungelben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top