nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo és felesége tervezi a negyedik babát

Kis Grófo: „Van három gyönyörű gyerekünk, és már tervezzük a negyedik babát”

Kis Grófo és felesége már több mint 10 éve alkot egy párt.

Kis Grófónak és feleségének három gyermeke van, Armandó, Lacika és Brilliana, és lehet, hogy tovább bővül a család, a házaspár ugyanis szeretne egy negyedik gyermeket is. „Tizenegy éve vagyunk együtt, van már három gyönyörű gyerekünk, és már tervezzük a negyedik babát” – nyilatkozta a Ripostnak a mulatós sztár.

Kis Grófo

Fotó: Schumy Csaba

Kis Grófo arról mesélt, hogyan viselte azt, amikor szerelmével közös tetoválást csináltattak. Mint elmondta, ő sokkal rosszabbul tűrte a fájdalmat, de megérte.

„Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy viszonylag sokan varratják magukra a szerelmük nevét, és később tönkremegy a kapcsolatuk. Ilyenkor jó kérdés, hogy mi lesz a tetoválással, hogy lehet eltüntetni, de én biztos vagyok benne, hogy nálunk nem ez lesz a helyzet. Már csak azért sem, mert a hagyományaink sem arra sarkallják a nőket, hogy egyik kapcsolatból ugorjanak át egy másikba” – tette hozzá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top