nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo rokonai hazatértek Izrealből

Épségben hazatértek Kis Grófo Izraelben rekedt rokonai

Nem győzött hálálkodni.

Kis Grófo családtagjai és szerettei Tel-Avivban ragadtak a szombaton kitört izraeli háború kellős közepén. Elmondása szerint a felnőttek rettegnek, a gyerekek pedig folyamatosan sírnak. A mulatós sztár rokonai amúgy egy gyülekezettel érkeztek Izraelbe a Nemzetek Felvonulására.

Kis Grófo

Fotó: Instagram

Grófo tegnap beszélt arról, mennyire rettegnek szerettei a háború sújtotta térségben és csak remélni tudja, a magyar külügy segítségével hamarosan hazajutnak. Most közösségi oldalán tudatta, reményei valósággá váltak. 

„Hála a drága jó istennek, megérkeztek a kint rekedt magyar állampolgárok Izraelből. Hatalmas köszönet a magyar állampolgárok nevében is Szijjártó Péter külügyminiszter úrnak, hogy épségben hazaértek! Vigyázzatok magatokra!” – írta Instagram-bejegyzésében Kis Grófo. 

Mint arról már szombaton beszámoltunk, egy 120 fős roma turistacsoport 87 tagja rekedt Izraelben, a tel-avivi Ben-Gurion repülőtéren az Izraelt ért terrortámadások közepette. Ifj. Rostás-Farkas György, a Roma Szeretetszolgálat elnöke felvette a kapcsolatot a tel-aviv-i magyar nagykövetséggel, hogy minél előbb védelmet biztosítsanak a bajba jutott turistáknak, ezt követően a szállodájukból rendőri-katonai kísérettel jutottak ki a reptérre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top