nlc.hu
Sztárok

Kis Grofó akkor és most

Elképesztő átalakuláson ment át Kis Grofó

A mulatási királya hihetetlen stílusevolúción ment keresztül az utóbbi években.

Kis Grofó a No roxa ájjal instant örök helyet bérelt magának a magyar házibulik és lagzik lejátszási listáira. Ez 2014-ben volt, azóta a hazai celebélet oszlopos tagjává nőtte ki magát az énekes, így miután mindig szem előtt van, nehéz észrevenni a nagy változásokat. Pedig az alábbi fotón – ami 2015-ben, a Mulatós és Retro Fesztiválon készült – látszik, hogy az akkor 22 éves Grofó nem igazán tolta túl az eleganciát.

Kis Grofó

Fotó: Olajos Piroska

Félreértés ne essék, már ekkor sem volt slampos, de ha meglátod a legújabb, az Instájára posztolt képét, érteni fogod, miről beszélünk. Grofó stílusa hatalmas fejlődésen ment keresztül. Bár 2020-ban tett egy kis kitérőt a sportos, lezser szettek felé, ez csak egy megálló volt a laza eleganciától az abszolút nem hétköznapi szettekig vezető úton. Különleges, csíkos öltönyt választott, de még a cipőjében sem egyezett ki az egyszerűvel.

Kis Grofó

Fotó: Instagram/@kisgrofoofficial

Egyébként Grofó külseje nemcsak a ruháiban változott meg. Ahogy az egyik kommentelő is megjegyezte, „egészen látványos a fogyása”. Az énekest ugyanis még 2019 nyarán kötelezték életmódváltásra az orvosai, miután rosszul lett egyik fellépése után. Személyi edzőt fogadott, komoly diétába kezdett – az út azonban, ahogy azt a legtöbb életmódváltó tudja, egészen rögös volt. Nem mindig sikerült tartania magát a tervekhez, de végül tavaly a sarkára állt. Elhatározta, hogy 10 kilót fog ledobni magáról, a cél felé pedig láthatóan nagyon jól halad. Nem meglepő tehát, hogy már minden pillanata az életmódváltás körül forog.

„Azt vettem észre, hogy már a benzinkúton kapható szendvicsek csomagolásán is csak azt nézem, hogy mennyi bennük a szénhidrát, be lehet golyózni ettől! Szerencsére van egy személyi edzőm, aki remek étrendet állított össze nekem, és amikor csak időm engedi, izzasztó kardióedzéseken veszek részt. Két kilót fogytam is a korábbi mérés óta, aminek nagyon örülök”nyilatkozta a mulatóssztár idén márciusban.

Egyébként, ha már változások: Grofó életében egy másik nagy váltás is történik, Budapest mellé költözik ugyanis a családjával. Hét éve tervezi ugyan, hogy közelebb helyezze a székhelyét a fővároshoz, három éve pedig már a telket is megvette, a sorsnak azonban más tervei voltak. „Sajnos mikor édesapámat elveszítettem, akkor azért volt nehéz elköltözni, de most már elhatároztuk a családdal így, hogy harmincéves lettem. Most már azt mondom, hogy határozottabb tudok lenni az életben, és már eldöntöttük a feleségemmel és a gyermekeimmel, hogy ide elköltözünk Budapest mellé”mondta az énekes.

Igazi luxusház lesz ez, többek között jakuzzival is felszerelve. „Ez a fantasztikus jacuzzi arra lesz jó, hogy majd mikor a sok fáradalmamat szeretném kipihenni a sok mulatási után, akkor majd itt szeretnék a kis családdal pezsgőfürdőzni, és meginni egy kis pezsgőt mellé.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top