nlc.hu
Sztárok

Herceg Erika a plasztika előtt és után

Felismerhetetlen: így nézett ki Herceg Erika a plasztikai beavatkozások előtt

Herceg Erika Mikolajivna 1988. július 5-én született Kisdobronyban, egy kárpátaljai kis faluban, ahol elsősorban az ukrajnai magyar kisebbség él. 2011-ben Kijevbe költözött, és fehérneműmodellként kezdett dolgozni. 2012-ben a Playboy ukrán verziójának novemberi számában szerepelt.

2013-ban részt vett a Khochu v Via Gru című műsorban, amelyet végül Anasztaszija Kozshevnyikovával és Misha Romanovával együtt megnyert, és aminek egyébként Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője. Nyertes díjuk részeként hárman az ukrán Nu Virgos lánycsapatként folytatták a karrierjüket.

Herceg Erika plasztika előtt és után

(Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Az X-Faktor női mentora Lilu YouTube-műsorának vendégeként mondta el, nem szégyelli, hogy botoxoltatja az arcát. Elárulta, nyolc éve csináltat magán olyan kezeléseket, amelyek például a szemkörnyéki ráncait tüntetik el. Ezeket ráadásul az egyik családtagja, a keresztlánya édesapja végzi el rajta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top