nlc.hu
Sztárok

Schumacher Vandának ez volt az első dolga

„Ez is azt bizonyítja, hogy tényleg nem kaptunk bent semmit” – ez volt Schumacher Vanda első dolga a műsor után

Nem lett valami jó vége.

Schumacher Vanda lett a Celeb vagyok, ments ki innen! dzsungelkirálynője, amit természetesen meg is ünnepelt a színésznő. 

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda (Fotó: Instagram)

Vanda az elmúlt időszakban leginkább azért került a figyelem középpontjába, mert gyönyörű helyekre utazik, ezért mi sem meglepőbb, hogy miután a műsor véget ért, ő egyedül ott maradt Kolumbiában, hogy bulizzon egyet Bogotában. A buli elmaradt, mivel figyelmeztették Vandát, nagyon veszélyes a város a számára, de egy kis ünneplést azért tartott. 

„Tudjátok, hogy mindig a frankot mondom, szóval nem mismásolok, miután kijöttem a táborból, elszívtam egy jó cigit. Aztán miután kimásztam pózerkedni a fára, úgy beszédültem, hogy Elődnek kellett megmentenie és mint egy herceg, hősiesen leemelt a fáról. Innen is köszi még egyszer. És igen tudom, úgy nézek ki, mint Kristen Stewart – írja legutóbbi Instagram-bejegyzésében Vanda. – S azért mert elszívtam egy cigit, még nem dohányzom, az sem alkoholista, aki koccint egy pezsgővel. Ez a sztori is azt bizonyítja, hogy tényleg nem kaptunk bent semmit.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top