nlc.hu
Sztárok

X-Faktor: velük duetteznek az elődöntősök

Kiderült, kikkel énekelnek duettet az X-Faktor versenyzői az elődöntőben

Őket kérte fel Luca, Alexa, Kevin és Bernadett, hogy együtt énekeljenek.

Szombaton már az elődöntővel folytatódik az X-Faktor. A versenyzők akkor is két dallal állnak majd a színpadra: egy egyéni versenyprodukcióval és egy sztárduettel. A Fókusz csütörtöki adásában kiderült, kikkel duetteznek az X-Faktor versenyzői.

X-Faktor,

Az X-Faktor elődöntősei a mentoraikkal – Fotó: Sajtóklub

Mihályfi Luca Takács Nikolast kérte fel. Az énekes 12 évvel ezelőtt versenyzőként állt a színpadon, aztán többször visszatért, mint extra produkció vagy duettpartner. A tehetséges versenyző számára azért nagy szó ez a duett, mert 7 évesen éppen Nikolasért izgult a képernyő előtt. A páros egy különleges dalt választott, ami Nikolas életében is fontos: nagyot kell benne énekelni és tele van érzelmekkel.

Kiss Kevin Szikora Róberttel, az egykori győztes mentorral énekel majd duettet. A fiatal tehetség múlt héten egy R-GO-slágert énekelt, így nem is volt kérdés, hogy ki lesz a sztárvendége. „Nagyon sokat lehet tőle tanulni, hogy látni, az ember még jobban feloldódjon a színpadon. Nekem ezt még tanulni kell, meg sok koncertet kell még megjárnom, de nagyon örülök a közös munkának” – nyilatkozta Kevin.

Helfy Alexának Kocsis Paulina, az X-Faktor 10. évadának 2. helyezettje lesz a duettpartnere. „Nekem tavaly ő volt az egyik kedvencem, és úgy gondolom, hogy nagyon hasonló stílusban énekelünk” – indokolta a választást Alexa. A páros egy igazi pörgős, bulis dallal készül az elődöntőre.

Sólyom Bernadett a Bagossy Brothers Companyvel ad majd elő közösen dalt. A zenekar – ahogy az x-faktoros – ugyancsak gyergyószentmiklósi. „Nekem ők tényleg olyan dolog, ami a bakancslistámon volt, hogy együtt állhassak velük egy színpadon. Nagy álom volt ez mindig is. (…) Sosem álltam profi zenészek mellett, és nagyon örülök ennek” – vallotta be Berni.

Az elődöntőben nagy a tét: a fináléba jutásért énekelnek a versenyzők, ahova már csak hárman juthatnak be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top