nlc.hu
Sztárok

Ikreivel és férjével közös fotót posztolt Rúzsa Magdi

Közös fotó készült Rúzsa Magdi családjáról

Az énekesnő és egyetemi docensként dolgozó párja közt nagy a szerelem, de ritkán állnak közösen a kamerák elé.
Két piros szívalakú lufi a kék égen.

A vajdasági Újvidék gyönyörű parkjában (Dunavski park) készült fotó Rúzsa Magdiról, férjéről és a babakocsikban utazó hármas ikrekről. Az énekesnő a boldogságot sugárzó képet Instagram oldalán osztotta meg – adta hírül a Blikk Rúzs.

 

Az énekesnő és az egyetemi docensként dolgozó dr. Simon Vilmos 2017-ben házasodott meg és ritkán szoktak közösen kamerák elé állni. Rúzsa Magdi februárban adott életet hármas ikreinek, és bár a piciket óvja a nyilvánosságtól, néha azért megoszt egy-egy képet vagy videót a mindennapjaikról. Az énekesnő nemrég arról posztolt videót, hogy a gyerekek négykézláb bejárják a lakást.

Az művésznő nagyon szereti az anyaságot, de korábban azt is bevallotta, hogy segítségre van szüksége a kicsik ellátásához és vészesen merülnek a tartalékai.

Rúzsa Magdi tavaly a BEST magazinnak adott interjúban arról beszélt, már 10 éve dúl közte és férje közt és úgy fogalmazott, párja mellett lett törékeny nő. Elmondása szerint Vilmos mellett megélheti a nőiességét és úgy érzi, jobb emberré tették egymás.

(Fotó: Pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top