nlc.hu
Sztárok

Bogdányi Titanilla főzése A Konyhafőnök VIP-ben

„Most hagyjatok békén!” – Bogdányi Titanilla nem kért Rácz Jenőék segítségéből A Konyhafőnök VIP-ben

A színésznő utólag bevallotta: befeszült, és eluralkodott rajta a káosz.

A Konyhafőnök VIP-ben a Tábor hetének második napja sem telt el bonyodalmak nélkül: Bogdányi Titanilla szembement Rácz Jenő kérésével.

A versenyzőknek egy polipból kellett főételt készíteniük. A 36 éves színésznő – aki semmilyen tengeri ételt nem fogyaszt – nehéz helyzetbe került, mert tanácstalan volt a polip elkészítésével kapcsolatban. Idővel azért körvonalazódott benne, hogy mit akar csinálni, azonban így is annyira befeszült, hogy Rácz Jenő és a főzőműsorba mentorként visszatérő Pokorny Lia hiába próbáltak neki tanácsot adni, a színésznő elutasította a segítséget.

Bogdányi Titanilla

Bogdányi Titanilla A Konyhafőnök VIP-ben – Fotó: Sajtóklub

„Nyilván jót akarnak, meg jó tanácsokat, de azt éreztem abban a pillanatban, hogy ‘Most hagyjatok békén, légy szíves!’ Akkora káosz volt a fejemben és a kezem alatt, hogy azt éreztem, hogy ha még most plusz információkat kapok, azt nem tudom a helyére tenni és azt nem tudom, úgy fogadni, ahogy kell” – indokolta utólag a viselkedését kamerák előtt Titanilla, aki nem kért Rácz Jenő segítségéből.

A színésznő makacsul kitartott az elképzelése mellett, és nem válaszolt Rácz Jenő kérdéseire, sőt el is utasította a séf tanácsait.

A kóstolásnál azonban szembesülhetett azzal Titanilla, hogy mit szóltak a séfek a főzés során tanúsított, elutasító magatartásához. „Az nem történhet meg, hogy ha odamennek a séfek és próbálnak neked segíteni, akkor te ezt eltolod magadtól, mert ők olyan dolgokat fognak mondani segítségként, ami a végeredményében meglátszik a tányéron, és finom lesz, és izgalmas és használható. Ilyenkor azonnal cselekedni kell és változtatni azon, amit elképzelünk, mert ha jelzik, hogy nem jó az irány, akkor abba kell hagyni” – tanácsolta neki az előző évad döntőse, Pokorny Lia.

Titanilla bevallotta, hogy azzal nem tud mit kezdeni, amikor eluralkodik rajta a káosz. „Akkor én egyszerűen annyira befelé figyelek, és azért kell befelé figyelnem, mert különben nem működök” – magyarázta a kamerák előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top