nlc.hu
Sztárok

Zámbó Tihamér kiakadt A Király című sorozat miatt

„Hazugságon alapuló kitalált film, amiben semmi nem valós” – Zámbó Tihamér kiakadt A Király című sorozat miatt

A legenda testvére megelégelte a pletykákat.

December elején debütált a Zámbó Jimmyről szóló sorozat, A Király az RTL streamingoldalán. A család a kezdetek óta nem rajongott az ötletért. Korábban Zámbó Árpy emelte fel a szavát az ellen, hogy Nagy Ervin alakítja a testvérét, aki úgy nyilatkozott róla, hogy nem is ismerte Jimmyt. Most a másik fivér, Zámbó Tihamér fakadt ki közösségi oldalán. 

Zámbó Tihamér

Zámbó Tihamér (Fotó: Olajos Piroska)

Sajnos elég sok negatívumot, megalázó, és öcsém hitelét romboló véleményt hallottam a filmről. Az emberek nem veszik tudomásul, hogy ez egy fikció, hazugságon alapuló kitalált film, amiben semmi nem valós.  Igen nehéz mindenkinek elmagyarázni, hogy egy fiatal hölgy írta a forgatókönyvet, aki semmit nem tudott az öcsémről. Hangsúlyozom, a szereplők karaktere és maga az egész film egy kitalált, fikció, és nem véletlen írják oda, hogy hazugság. Remélem, az öcsémet nem a fikciós film után ítélitek meg. Ő egész más ember, jó ember volt” – írja bejegyzésében Tihamér. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top