nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelinék így ünnepelnek

„Ilyenkor sokan inkább ott hibáznak, hogy elveszítik a kontrollt” – Gáspár Evelin karácsonykor is figyel az alakjára

Evelinéknél komoly logisztikát igényel a karácsony.

Gáspár Evelin és Attila már több, mint másfél éve alkotnak boldog párt, amit idén azzal is megpecsételtek, hogy együtt költöztek fel Budapestre. Nem csak az összeköltözést élte túl a szerelmük, hanem nagyszerűen szerepeltek együtt a TV2, Párharc című műsorában. Ahogy az egész évük, az ünnepek sem telnek náluk pihenősen, ugyanis a család szerteszét van az országban.

Gáspár Evelin és Attila

Gáspár Evelin és Attila a Párharc sajtóvetítésén (Fotó: Trenka Attila)

Nálunk nagyon nagy távok vannak, Nyíregyháza, Salgótarján, Budapest, tehát az ünnepeket úgy intézzük, hogy december 23-án mindenki hazamegy, a szentestét a saját családjainkkal töltjük. Következő nap viszont utazok a páromhoz, akinek nagy családja és velük fogok ünnepelni, 26-án pedig fordítva – mesélte az nlc-nek Evelin. – Idén úgy döntöttük, hogy senki sem vesz a másiknak ajándékot. Egyrészt nagyon sűrűre alakultak a napjaink, másrészt nem szeretnénk értéktelen dolgokat venni a másiknak, pusztán kényszerűségből, egyedül a párom testvérének a gyermekeivel teszünk kivételt.

A Gáspár-családnál természetesen nagy lakomára lehet számítani, halászlével, húsokkal, süteményekkel, de Evelin azért az ünnepnapokon is oda figyel, hogy ne egye túl magát. „Ha a halászléhez nem eszel kenyeret, nem probléma, ugyan ez a töltött káposztával is, amit tejföllel sem kell teljesen leönteni. A sütiknél anyu nem szereti a reform-féléket, de az, hogy egy-egy szeletet megeszek, nem hiszem, hogy nagy bűnnek számitana. Ilyenkor sokan inkább ott hibáznak, hogy elveszítik a kontrolt és sokkal többet esznek, mint amennyire szükségük lenne.

Evelin és Attilának rendkívül elfoglalt éve volt a munka és a tanulnivalók miatt, úgyhogy az év utolsó heteiben megpróbálnak egy kis időt fordítani egymásra és a pihenésre.

A két ünnep között lesznek születésnapi bulik, apukám fellép a VALMAR-ral, ahova szintén hivatalosak vagyunk. Az évet viszont kettesben, egy wellnessel fogjuk zárni. Az újévi fogadalmakról az a véleményem, hogy nem szabad róluk beszélni, jobb megtartani magunknak. Terveim, céljaim természetesen vannak, ezek közé tartozik, hogy jövőre újra vissza akarok rázódni az edzésbe, mivel azt tavasz óta kicsit elhanyagoltam a sok munka miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top