nlc.hu
Sztárok

Gáspár Virág után Evelin is szingli lett

Szakíthatott Gáspár Evelin és Varga Attila

Már többeknek feltűntek a jelek.

Gáspár Evelin 2021 év elején még arról beszélt, csalódott a férfiakban és nem tudja, valaha képes lesz-e valakinek odaadni a szívét. Alig egy évvel később viszont kiderült, mégis rátalált a szerelem. Attilát jó ideig óvta a nyilvánosság elől, mivel szerette volna békében megélni a boldogságot. Egy idő után azonban nemcsak megmutatta kedvesét, tavaly még kamerák előtt is szerepeltek, amikor elvállalták a TV2 Párharc című műsorát. 

Gáspár Evelin és Attila

Fotó: Trenka Attila

Mindeközben össze is költöztek a szerelmesek, sőt, Evelin édesapja, Gáspár Győző annyira megkedvelte Attilát, hogy már esküvőt tervezgetett. „Látva, hogy milyen boldogok vagyunk, édesapám fejében egyre hangosabban szólnak az esküvői harangok. És sajnos vagy nem sajnos, már Attila fejében is. Meg édesapám is adja alá a lovat. Nekem nincs szükségem papírra. Ehhez továbbra is tartom magam. De hát már most úgy élünk, mint a házasok! Mosok, főzök rá. Szeretem, így természetes, hogy a gondját viselem, de ez papír nélkül is megy! De soha nem mondom, hogy soha. Az is előfordulhat, hogy egyszer majd feleségül megyek hozzá” – nyilatkozta akkor Evelin. 

Decemberben pedig még lelkesen mesélte, hogyan töltik együtt az ünnepeket és mivel kapcsolódnak ki kettesben az év végén. Egy ideje viszont nem hallottunk Attila felől, sőt Evelin Instagram-oldaláról eltűnt az összes közös fotó. Ez a követőinek is feltűnt, így egyre gyakrabban teszik fel a kérdést, szakított-e Evelin és Attila, amit ő rendre figyelmen kívül hagy. 

Az nlc szintén megkereste Evelint, aki röviden csak annyit mondott: „Nem szeretnék nyilatkozni”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top