nlc.hu
Sztárok

Csobot Adél az idei év meglepetése

Magyar sztárok, akik új szerepben mutatkoztak be idén

Az idei év egyik legnagyobb meglepetése Csobot Adél.

Schumacher Vanda

Schumacher Vanda színésznő, műsorvezető, influenszer, aki RTL Klub sorozataiban és műsoraiban tűnik fel rendszeresen. 2020-ban a Belevalóvilág műsorvezetője lett Gáspár Győző mellett. Imád utazni, szerinte ő nem illik bele a magyar kispolgári életbe.

Schumacher Vanda (Fotó: RTL Magyarország)

Schumacher Vanda (Fotó: RTL Magyarország)

„Az élet egy rohadt nagy kaland és nem vagyok képes csak túlélni. Mindenkinek van egy vesszőparipája az életében, az enyém pedig az, hogy érezni akarom, hogy élek, hogy boldog vagyok minden egyes percben, mert egy nap vége lesz és nem akarom elpazarolni az életemet, és nem érdekel a rezsi, nem érdekel a magyar szarság, ha majd nem lesz, eszek száraz kenyeret vagy szőlőt csenek a badacsonyi hegyről vagy bánom is én de most megyek, mert mennem kell felfedezni a világot, mert még egyszer ismétlem engem ez tesz boldoggá” – mondta korábban a Blikknek.

Vandát közelebbről a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában ismerhettük meg, ahol teljesen új oldalát mutatta. Ő volt az utolsó női játékos, aki elhagyta a dzsungelt.

Törőcsik Dániel és Bíró Bea

Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szívtiprója, Törőcsik Dániel és párja, Bíró Bea először szerepeltek együtt párként az RTL Klub Nyerő Páros műsorában. Dani Németországban tetoválóként, Bea hosszú évekig Ázsiában, modellként dolgozott.  A Nyerő Páros villában több párral is volt összezörrenésük, leginkább Bea miatt, aki sokszor párját is kikészítette.

Törőcsik Dani és Bíró BeaTörőcsik Dani és Bíró Bea

Fotó: RTL

Csobot Adél

Csobot Adél és Hegyes Berci végig fantasztikus produkciókkal kápráztatták el a közönséget a Dancing with The Stars harmadik évadában. Már az első adásban kiderült, hogy Adél nemcsak a színpadon, a táncparketten is otthonosan mozog.

Csobot Adél

Fotó: TV2

„Nem túlzás azt mondani, hogy felejthetetlen hónapok állnak mögöttem. Rengeteg jót kaptam érzelmileg és fizikailag is, nehéz is lenne mindezt megfogalmazni, de igyekszem majd a döntőben eltáncolni és megmutatni a produkciók által, ahogy eddig is. Új ajtót nyitott meg bennem a tánc, amiért mindig is hálás leszek” – mondta Csobot Adél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top