nlc.hu
Sztárok

Járai Máté nem mehetett a köztévébe

Járai Mátét nem látták szívesen a köztévé egyik műsorában

Szexualitása miatt utasították el az egyik csatornánál.

Járai Máté volt Osváth Zsolt vendége a Youtube-on futó műsorában, ahol a tőle megszokott őszinteséggel mesélt szinte mindenről. Arra is kitért, hogy biszexualitása felvállalása miatt volt olyan műsor, ahol visszavonták a meghívását.

Járai Máté

Fotó: RTL

„Mentem volna egy színházi szerepem kapcsán az MTVA-ba, egy műsorban kellett volna beszélni, és azt mondták, köszönöm szépen, a Járai Máté ne jöjjön. Először tapasztaltam meg ilyet, eddig még soha. Az első olyan tapasztalatom, amikor kvázi amilyen ember vagyok én, azt mondták rá, hogy köszönöm szépen, ő ne jöjjön. És nem azért, mert az RTL műsorvezetője vagyok. Nyilván ezerszer volt, hogy casting stb., be ne hívjátok, olyan van. De hogy azt mondják, visszaszóljanak kifejezetten, hogy ő ne menjen… én voltam a darab főszereplője, amiről szó volt” – idézi a színész szavait a 24.hu.

Járai Máté hozzátette, jelenleg olyan színháznál dolgozik, ahol nem éri hátrányos megkülönböztetés a nemi hovatartozása miatt. „Ők pontosan tudják, látják a nyilatkozataimat, de csak a színpadi produktum számít nekik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top