nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila nem olyan, mint a képernyőn keresztül

Árpa Attila: „A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak tűntem, de ennél jóval impulzívabb a természetem”

Szeretné, ha a nagy Ő még várna a felbukkanásával.

Tavaly heteken át követhették nyomon a nézők, ahogy 19 hölgy verseng Árpa Attila szívéért A Nagy Ő című műsorban. Az 51 éves színész, rendező nem találta meg a szerelmet a műsorban, és a rengeteg elfoglaltsága miatt azóta sem.

Árpa Attila

Árpa Attila (Fotó: TV2)

A Hot! magazinnak elárulta, hogy olyan hölgyet keres, aki nem abba szeret bele, amit a képernyőn lát belőle, ám amúgy is jobb lenne, ha várna még egy kicsit, ugyanis most rengeteg dolga van, így a szerelem nincs az első helyen. 

Számomra az egyik legfontosabb egy nőben, hogy legyen tisztában azzal, hogy én ki vagyok, mert amit a műsorban látnak az emberek, az azért csak részben tükrözi a valóságot. A Nagy Ő-ben mindig nyugodtnak és megfontoltnak tűntem, de valójában ennél jóval impulzívabb a természetem, rengeteg spontán ötletem van, és gyakran élek át érzelmi magaslatokat és hullámvölgyeket is. Azt gondolom, hogy leginkább a hétköznapi életem ritmusa tükrözi azt, hogy milyen vagyok valójában, és ebben nem könnyű egy másik embernek részt vennie – magyarázta Attila, aki bár már négyszer is szerelembe esett, továbbra is hisz benne, hogy vár rá valahol a nagy Ő. – Persze most inkább abban reménykedem, hogy ez a hölgy még várat magára, mert akibe azonnal és őrülten beleszeretek, az teljesen elveszi az eszemet, és arra most épp nagy szükségem van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top