nlc.hu
Sztárok

Alekosz a nőkről

Alekosz: „Ki lehet jelenteni, a nők humortalanok és fantáziátlanok”

Emellett gonoszak és durvák is a nők szerinte.

Az egykori ValóVilág-győztes pár hete ismét az újságok címlapjára került, amikor nyilvánosan üzent Béres Anettnek és felajánlotta magát, hozzátéve, pénze ugyan nincsen, csupán 240 ezer a havi keresete. A szintén valóságshow-sztár nem fogadta kedvesen a felajánlást és elküldte melegebb éghajlatra a férfit, elvileg. 

Alekosz

Alekosz a Reggeliben

Alekosz most az Reggeli vendégeként VV Mercivel vitázott arról, hogyan illik párt keresni és a véleményét is elmondta legutóbbi ügyéről. 

„Megkapom mostanában elég gyakran azt a kritikát, hogy miért nem diszkréten, privátban kerestem meg. Azért, mert Anett is nyilvánosan keres párt. Én csak az ő kétségbeesett segélykiáltását reflektáltam le. Ha neki nyilvánosan lehet, miért nem kaphat nyilvános ajánlatot? – tette fel a költői kérdést Alekosz, majd azzal folytatta, szerinte mi hiányzik a nőkből. – Nincs bajom a nőkkel, de hiányzik belőlük a humor és a fantázia. Ki lehet jelenteni, a nők humortalanok és fantáziátlanok.”

Alekosz arról is kifejtette a véleményét, hogy szerinte a nők sokkal gonoszabbak és durvábbak, mint férfi társaik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top