nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián apja szeretőjéről

Így derült ki, hogy Zámbó Jimmy szeretőt tart – fia előtt bukott le a legendás énekes

Kitálalt Zámbó Krisztián.

Zámbó Krisztián tiszta vizet öntött a pohárba arról, milyen is volt az apja igazából. Hajdú Péter Frizbi című műsorában többek között arról is mesélt Zámbó Jimmy legidősebb fia, hogy gyerekként hogyan döbbent rá arra, hogy imádott apja félrelép – írja a Bors.

Zámbó JImmy

Zámbó Krisztián is tudott Jimmy és Edit viszonyáról – Fotó: Fotócentrál / Nők Lapja x

Öt-hat éves lehettem, amikor édesanyámmal az utcán megláttuk, ahogy apu a piros lámpánál ül a kocsijában. (…) Ugráltam, visongtam örömömben. Szólongattam, integettem neki, hogy észrevegyen. Azt hiszem, hogy észre is vett bennünket, direkt nem nézett oda, mert nem akart lebukni. Edithez mehetett valószínűleg, Csepelre” – mesélte Zámbó Krisztián.

Mint mondja, ekkor tudatosult benne, hogy az apja el fogja hagyni őket Editért. Azt is bevallotta, hogy ez az élmény élete végéig elkíséri.

Zámbó Krisztián többek között arról is beszélt a Hajdú Péternek adott interjúban, hogy kamaszként rossz társaságba keveredett és bűnözött, valamint arról is, hogy 150 milliót örökölt az apjától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top