nlc.hu
Sztárok

Curtis a 39 éves pedagógus asszisztens botrányáról

Curtis a 39 éves pedagógus asszisztens botrányáról: „Remélheti, hogy nem találkozunk az utcán”

A rapper a sokadik híresség, akit nagyon felhúz ez a téma.

Pár héttel ezelőtt robbant ki a botrány: egy 39 éves pedagógus asszisztens a TikTok-oldalán beszélt róla, hogy intim kapcsolatot ápol egy 15 éves diákkal. A férfit elbocsátották az iskolából, ám azt állítja, több civil szervezet is beállt mögé, és bárkit, aki illetlen szavakkal illeti, beperel. Több híresség is megszólalt az esettel kapcsolatban, legutóbb Schobert Norbi és Hevesi Kriszta mondta el a véleményét, most pedig Curtis árulta el, hogy mit gondol a történtekről.

Curtis

Fotó: RTL

„Végtelenül elszomorít az eset, nagyon rossz felé halad a világ, hogy egy iskolában megtörténhet egy ilyen, hiszen a pedagógusok a gyerekeink fejlettségéért felelősek, nem… áh, tényleg el sem hiszem. Nagyon ideges is leszek ettől! (…) Elfogadhatatlan, hogy ilyen aberrált, beteg emberek léteznek egyáltalán. És van, aki megvédi őt ebben, ezt sem értem! Nagyon remélem, hogy nem találkozunk ezzel a fiatalemberrel, mert abból nagyon nagy baj lenne, ha összefutnánk valahol. Most is felhúztam magam, nemcsak mint apuka, hanem mint normális gondolkodású, érző ember. Az én értékrendembe ez abszolút nem fér bele, és azt gondolom, hogy hálás vagyok, hogy Magyarországon élhetek, és itt még ez nem elfogadott dolog…” – részletezte a Ripostnak a rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top