nlc.hu
Sztárok

Kasuba L. Szilárd akkor és most

Kasuba L. Szilárd újra a képernyőn – Emlékszel, hogy nézett ki az első műsorában?

Hihetetlen, hogy milyen jól tartja magát!

A 48 esztendős Kasuba L. Szilárd kilenc év után visszatér a képernyőre műsorvezetőként.

„Őszintén szólva meglepetésként ért, amikor a műsor producere megkeresett, hogy csatlakozzak a produkcióhoz – persze jó értelemben. Gyors választ kellett adnom, de nem volt nehéz a döntés, hogy elvállaljam-e, mert úgy gondolom, a Sikeres leszek! nagyon hasznos információkat közvetít, és szórakoztatva segít eligazodni a munkaerőpiacon. (…) Ez most egy nagyon intenzív időszak, tudtam, hogy nagyon besűrűsödnek majd a napok. A forgatások mellett ugyanis áprilistól várnak a párjaim, mert élesedik az esküvőszezon, amit nagyon szeretek, és már várom is, hogy újra találkozzam a szerelmesekkel a nagy napjukon” – mondta a Sikeres leszek! című műsor házigazdája. 

Lehet, hogy sokan nem emlékeznek rá, de a műsorvezető zenészként kezdte a pályafutását, 1995-1999 között a miskolci First-cry nevű zenekar énekese volt, majd a Fővárosi Operettszínházban tanult hangképzést és zeneelméletet. 2001-ben aztán a képernyőkön is feltűnt, két évig a TV2-nél vezetett műsort, aztán az RTL-hez szerződött.

Íme, az első hivatalos kép róla:

Kasuba L. Szilárd 2000

Kasuba L. Szilárd 2000-ben (Fotó: Archívum Story-Best)

2007. december 6. óta hallható Debrecenben és környékén a Rádió Fun, ahol Kasuba L. Szilárd a kezdetek óta az 5 órás kívánságműsor műsorvezetője, 2016 és 2019 között pedig a Music FM-en is volt műsora. 

A műsorvezető a mai napig csúcsformában van, ehhez pedig hozzájárul az egészséges életmód és a folyamatos edzés. „Általános iskolásként kezdtem kajakozni, gyerekként a magyar válogatott tagja voltam. A tanulmányokkal ez az időszak véget ért, az agráregyetem mellett nem tudtam eljárni. Akkor úgy döntöttem, hogy a tanulás a fontosabb, nem pedig az élsport” – nyilatkozta korábban Kasuba L. Szilárd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top