nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina és Csuti gyerekei

Így néznek ki most Kulcsár Edina és Csuti gyerekei

Az apa ritka fotót osztott meg.

Csuti nemrég az új barátnőjéről vallott Instagramon, most pedig egy újabb aranyos poszttal örvendeztette meg a rajongókat. Szabó András a Kulcsár Edinával közös gyerekeiről, Nináról és Medoxról tett ki egy képet, amihez megható feliratot is fűzött. „A legnagyobb kincseim az életben! Ma, holnap és mindörökké: ÁMEN” – írta.

A híresség és exfelesége között egyébként jól működik a gyermekekkel töltött idő felosztása. A szakítás után viharos volt a kapcsolatuk, de tavaly nyáron Csuti már arról beszélt, hogy remekül működnek mozaikcsaládként.

„Megvannak azok a hétköznapok, amikor velem vannak, azok a hétköznapok, amikor nála. Ugyan ez igaz hétvégére is. De ha közben van bármilyen olyan program, amire szeretnénk elvinni a gyerekeket, akkor függetlenül attól, hogy kinél vannak, a másik nagyon korrekten beleegyezik, hogy ha azt látja, hogy ez tényleg a gyerekeknek jó program, akkor simán mehetnek olyan napokon is, amikor eredetileg nem vele kellene, hogy legyenek” – mesélte.

Csuti

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top