nlc.hu
Sztárok

A királyi család titokzatos tagjai

Ők a királyi család legtitokzatosabb tagjai

A bizonyíték arra, hogyha valaki tényleg szeretne, az a királyi család tagjaként is tud átlagos életet élni.

Sokszor úgy tűnhet, mintha a királyi család minden tagját közelről ismernénk, hála annak, hogy elődjeikhez képest sokkal közvetlenebb formában tartják a kapcsolatot a világgal, ennek ellenére még mindig akadnak olyan családtagok, akikről meglehetősen keveset tudni. Titokzatos kilétük miatt pedig csak még inkább kíváncsiak vagyunk rájuk. 
 
Louis Spencer, Diana hercegnő unokaöccse az egyik legjóképűbb – és feltételezhetően szingli – családtag, ám meglehetősen keveset látni őt unokatestvérei, Vilmos és Harry herceg társaságában. Louis legutóbb Harry és Meghan esküvőjén bukkant fel, 2018-ban, nővérei, Eliza és Kitty Spencer, valamint édesanyja, Victoria Lockwood oldalán és rabolta el a női nézők szívét. A most 28 éves férfi, aki nem mellesleg az Althorp vikomtja címet is birtokolja, a hírek szerint drámatagozaton végzett, és Louis John Lyons néven próbál befutni. 

Louis Spencer édesanyjával és nővéreivel

Louis Harry és Meghan esküvőjére a nővéreit és az édesanyját választotta kísérőnek (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Alexander Fellowes neve sem annyira ismert, pedig a 39 éves férfi Diana hercegnő sógorának Robert Fellowesnak a fia, aki 1990 és 1998 között a királynő személyi titkáraként is szolgált. Alexander egyetlen gyerekként a bárói cím örököse, életét pedig meglehetősen visszavonultan éli. Feleségével, Alexandra Finlay-vel 2013-ban házasodtak össze a Westminster palota kápolnájában, az esküvőn pedig Harry és Vilmos is részt vettek, de a ceremónia királyi mércével nézve visszafogott volt. 

Alexander Fellowes és Alexandra Finlay

A pár két évvel Vilmos és Katalin esküvője után házasodott össze, jóval szerényebb körülmények között (Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo)

Samuel Chatto Lady Sarah Chattonak, Margit hercegnő lányának a fia, és rendkívül tehetséges művész. A 26 éves Samuel az Edinburgh-i Egyetem művészettörténet szakán végzett, és jelenleg festészettel, fazekassággal és szobrászattal foglalkozik. Édesanyjához hasonlóan meglehetősen csendes tagja a királyi családnak, de Instagram oldalán azért meglehetősen aktív, gyakran enged betekintést a mindennapjaiba – amik pont úgy telnek, mint más 26 éves fiatalnak – és a munkáiba is.  

Samuel Chatto

Samuel Chatto és kísérője a National Gallery 2022-es nyári partiján (Fotó: Getty Images/David M. Benett)

Samuel tesója a 24 éves Arthur 2021-ben csatlakozott a Királyi Tengerészgyalogsághoz. A korábban személyiedzőként is dogozó fiatalember, nagy kedvence volt a szeptemberben elhunyt II. Erzsébetnek. Őt is csak elvétve látjuk, legutóbb a néhai uralkodó temetésén.

Arthur Chatto

Arthur Chatto (fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top