nlc.hu
Sztárok

Erdélyi Mónika a magánéletéről

A korábbi kritikák miatt titokban tartja a pasiügyeit Erdélyi Mónika

Nem haknizik a magánéletével.

Erdélyi Mónika és lánya, Molli együtt szerepelnek a Meglepetés ma megjelent számának címlapján. Az egykori műsorvezető mesélt többek között a lányával való kapcsolatáról, az anyaságról, sőt, azt is elárulta, hogy bár volt párkapcsolata az elmúlt évek, nem verte nagydobra, hiszen korábban már megjárta ezzel. 

„Gyermekét egyedül nevelő szülőként felelősséggel tartozom a lányom sorsáért is, így a havi bevételem egy bizonyos százalékát mindig félreteszem. Ha rosszabbra fordulnának a dolgok, van tartalékom, amit elővehetek. A megtakarításaimat pedig befektetem, nem a párnám alatt őrzöm” – kezdte a lapnak Erdélyi Mónika.

Nagyon jó a viszonya a lányával, ám tudja, hogy hamarosan mások lesznek a prioritások a fiatal kamasz életében. „Most sokat vagyok Mollival, de tudom, hogy hamarosan eljön az a korszak, amikor ő a barátnőivel szeretne több időt tölteni. Nem célom egyedül maradni” – mondta a tévés.

meglepetés 03.21

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top