nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán először találkozhatott párjával, mióta börtönben van

Először láthatta párját Herczeg Zoltán, mióta börtönben van

Szülein kívül eddig senkivel sem találkozhatott a rácsok mögött lévő divattervező.
Herczeg Zoltán divattervező az otthonában

Mariann bizakodó szerelme ügyével kapcsolatban, úgy véli, minden esély megvan rá, hogy Herczeg Zoltánt hamarosan kiengedik a rácsok mögül.

„Ügyvédje szerint Zolit megilletné az a jog, hogy több emberrel tarthassa bentről a kapcsolatot, és legalább időközönként telefonon vagy levélben válthasson velük néhány szót. A barátai közül ügyvéd segítségével többen is beadták a kérelmet, sőt, Zoli is indítványozta a börtönből, de valamennyit elutasították. Nekünk is hiányzik, sokat gondolunk rá, és a szüleitől folyamatosan érdeklődünk a hogyléte felől” – osztotta meg a Blikk-kel korábban a divattervező közeli barátja.

A lap kérdésére, hogy miért nincs lehetősége Herczeg Zoltánnak a kapcsolattartásra, szűkszavúan csak ennyit reagált az ügyészség:

„Az eljárás érdekeire, valamint a személyes adatok védelmére is figyelemmel, általánosságban tájékoztatjuk, hogy az ügyészség a kapcsolattartás engedélyezéséről, korlátozásáról, vagy megtiltásáról, illetve engedélyezés esetén az ellenőrzésének módjáról a büntetőeljárás eredményessége, vagy más személy életének, testi épségének védelme figyelembevételével dönt.”

Herczeg Zoltán szerelme nem sokkal ezután mégis lehetőséget kapott a találkozásra, ami nagyon felkavaró volt mindkettőjük számára:

„Egyszerűen nem oda való, nem bűnöző, nem drogkereskedő! Láttam rajta, hogy próbál erős maradni, de közben tudom, hogy nem olyan erős, mint amilyennek mutatja magát. Amikor elbúcsúztunk egymástól, mindketten sírtunk, és odasimultunk egymáshoz a plexi két oldalán” – idézte fel sírva Mariann.

A divattervezőt október 21-én tartoztatták le kábítószer-kereskedelem gyanújával, minden bizonnyal a húsvétot is a rácsok mögött fogja tölteni.

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top