nlc.hu
Sztárok

Kabir Bedi unokája, Alaya F

Bemutatjuk Kabir Bedi 25 éves meseszép unokáját

Kabir Bedi 25 éves unokája igazán tehetséges szépség.
Kabir Bedi

A Sandokan szerepében legendássá vált Kabir Bedit a lánya, Pooja Bedi követte a színészi pályán és immár az unokája is a nyomdokaiba lépett. A 25 éves Aalia Furniturewala, művésznevén Alaya F az Egyesült Államokban, a New York Film Academy-n tanult színjátszást. A filmvásznon 2020-ban, a Jawaani Jaaneman című indiai vígjátékban debütált. Maga a film vegyes fogadtatásban részesült, azonban a fiatal színésznő alakítását elismerték a kritikusok. „Alaya kiválóan debütált, magabiztosan mutatkozott be. Amellett, hogy gyönyörű, ő az egyetlen színész, aki valamelyest megmozgatja a nézőket” – írta róla egy lap. Teljesítményét a hindi nyelvű filmeket díjazó Filmfare Awardson a legjobb filmes debütálás díjával jutalmazták. 

„Nagyon büszke vagyok Alaya teljesítményére. (…) Igazán keményen dolgozott és kiválóan felkészült. Szóval megérdemel minden elismerést, amit kap” – méltatta unokája munkáját akkoriban Kabir Bedi is.

A színésznő három éve szinte folyamatosan forgat, jelenleg is két elkészült filmje vár bemutatásra, két másikon pedig napjainkban is dolgozik. Legutóbb az Almost Pyaar with DJ Mohabbat című moziban volt látható, melyben szintén meggyőzte mind a közönséget, mind pedig a kritikusokat. Hazájában már valódi közönségkedvencnek és szépségideálnak számít.  

Pooja Bedi és Alaya F
Megnézem
Összes kép (6)

Alaya F idén februárban a Times of Indiának adott interjújában elmondta: korábban nem a színészi pálya volt az egyetlen terve, kis híján egészen más szakmát választott, igaz, azt nem árulta el, hogy mi lett volna az. „A kulcs az, hogy keményen dolgozz, bármit is csinálsz és harcolj a helyedért a világban, bármilyen szakmáról is legyen szó” – fogalmazott.

Az indiai világsztár, Priyanka Chopra nemrégiben egy nyilatkozatában arról beszélt: szerinte Alaya F lehet Bollywood következő szupersztárja.  

„Nem is tudom leírni, mennyire le vagyok nyűgözve és hálás vagyok! Amikor a legkedvesebb színészed téged említ, amikor megkérdezik, hogy szerinte ki lehet a következő bollywoodi szupersztár, annál nincs jobb érzés a világon! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm @priyankachopra Egész nap mosolyogni és táncolni fogok” – lelkendezett az Instagramon Alaya F.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top