nlc.hu
TV-sztárok

Ismeretlen sztárok

Hírességek, akikről gyakran olvasunk, mégsem tudunk róluk semmit

"Tudod, ő az, aki szerepelt a Baywatchban, nagy, barna haja van, és szép, indiai nő! Na, tudod!"

„Igen, igen láttam már a hírekben/neten/sorozatban, de nem tudom, hogy ki ő!” – ismerős? Naná! Mindig vannak olyan hírességek, akikről sokat beszélnek a lapokban, vagy tele van velük a TikTok, esetleg még menő sorozatuk is van, de a nevüket, vagy azt, hogy honnan is kellene ismernünk őket, már nem tudnánk megmondani.

Ki az a Priyanka Chopra?

Nyissuk a sort Priyanka Choprával! Nem egyszerű ugye? Hatalmas, barna hajkorona, nagy szemek, olyan, mintha egy kifutóról sétált volna le. Állandóan találkozol a nevével a neten, de fogalmad sincs, ki ő? Megnyugtatunk, nem vagy egyedül. A most 40 éves indiai nő 2000-ben lett a Miss World-győztes, s így a világ legszebb nője. Aztán szépen, lassan építgette a színészi karrierjét, de kezdetben csak megmosolyogtató indiai filmekben tűnt fel, és mellette énekelt is. Majd ő lett a legjobban fizetett indiai színésznő.  

Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a Time a világ 100 legbefolyásosabb embere közé sorolta. És kétszer is felkerült a Forbes a világ 100 legbefolyásosabb nőjének listájára is. Három évig az amerikai Quantico sorozatban is szerepelt, s innen már csak egy ugrás volt a rémesen izgalmasnak azért nem nevezhető, 2017-es Baywatch mozi, ahol Dwayne Johnson mellett futott be a habokba.  A következő évben a neve is megváltozott, mondhatni kibővült, és innentől aztán tényleg bérelt helye volt a magazinokban. Ő lett Priyanka Chopra Jonas, annak a Nick Jonasnak a felesége, aki testvéreivel együtt a Jonas Brothers banda tagja.  A szépségkirálynőből lett színésznő sorra kapott amerikai filmszerepeket, hamarosan pedig a Citadella sorozatban lesz látható Richard Madden mellett. Időközben anyuka is lett. Tíz évvel fiatalabb  férjével közös gyermekük 2022-ben született meg, béranya hozta a világra. Ha további rémesen lényegtelen dolog is érdekel vele kapcsolatban, akkor íme: állítása szerint sokáig a Miss World koronájával aludt, mert félt, hogy elhagyja.

Priyanka Chopra
Megnézem
Összes kép (5)

Ki az a Megan Fox? (És az a Machine Gun Kelly?)

Következő nevünk: Megan Fox! Fekete, vagy szőke vagy sötétbarna, hosszú haj és kék szemek. Ő is a szépségiparból igazolt át a filmek világába. 2006-ban Michael Bay nemcsak a Transformers-filmeket szabadította a nézőkre, hanem Megan Foxot is, aki az első két mozijában szerepelt. Bár a szexizmus jegyében sokat nem bíztak rá a készítők, csak annyit, hogy kiabáljon, lihegjen és mutassa meg az idomait fehér trikóban. 2009-ben aztán az Ördög bújt beléd című horrorban gonoszkodott, ennél azért lényegesen nagyobb siker volt számára az, hogy az Armani fehérnemű arca lett 2010 őszén. Ott volt még a Tini nindzsa mozi és az Új csaj című sorozat, de nem ezért találkozhatsz Fox arcával annyit a neten.

A magánélete az, ami igazán lázba hozza az embereket. 2010 és 2021 között volt a Beverly Hills 90210 sorozatból ismert Brian Austin Green neje. Itt volt egy kis csavar, mert a második és a harmadik gyerekük születése között szakítottak, aztán kibékültek, aztán szakítottak, aztán kibékültek… 2022-ben aztán eljegyezte Machine Gun Kelly. Igen, egy újabb ismeretlen név került az egyébként is követhetetlen történetünkben. Róla csak annyit kell tudni, hogy zenész, és az anyakönyvében a Richard név szerepel. Hogy ők ketten együtt vannak-e, az szintén rejtély, mert pár napja törölték az összes közös fotót az Instáról, Megan haja pedig szőke lett. És mint tudjuk, ezek a szakítás jelei Hollywoodban…

Megan Fox és Machine Gun Kelly
Megnézem
Összes kép (5)

Ki az az Olivia Wilde?

Harry Styles 16 éves rajongói akkor születtek, amikor Olivia Wilde először feltűnt a Doktor House sorozatban. Na, oldjuk meg ezt a képletet is! Harry Styles az színesruhákban világslágereket éneklő, Grammy-díjas előadó, akiért 10 és 80 között megbolondulnak a nők. A 29 éves énekesnek pedig a 39 éves Wilde a barátnője, aki már akkor sorozatokban játszott, amikor Style rajongóinak egy része még nem is élt. Wilde először A narancsvidék sorozatban lett mellékszereplő, majd a Doktor House „Tizenhármas” becenevű doktornőjeként ismerte meg a világ. Aztán jöttek a mozifilmek is, a Káosz karácsonyra, az Ivócimborák, a Testcsere vagy éppen a Lopott idő. De Wilde számára ekkor már nem a szerepek, hanem a házassága és a családja volt az első. 2011-ben elvált első férjétől, és pár hónappal később randizni kezdett Jason Sudeikis színésszel. Bár az eljegyzést még 2013-ban megtartották, soha nem házasodtak össze. Kapcsolatuk amolyan „álomházasság” volt, legalábbis annak tűnt. Két fiuk született, és aztán Olivia elkezdte forgatni a Nincs baj, drágám című filmet, melyet ő rendezett és amiben (dobpergés) Harry Styles is szerepel.  Aztán az álomházasságába bekerült egy harmadik szereplő is Styles személyében. Wilde és Sudeikis gyermekeinek korábbi dadusa olyan elképesztően érdekes dolgokat mesélt el a lapoknak, minthogy 2020-ban üzenetet kapott a családapától, melyben arról panaszkodott, hogy Olivia megcsinálta a kedvenc salátaöntetét, majd elvitte Harrynek. A dráma akkor csúcsosodott ki, amikor a Nincs baj, drágám bemutatóján, a stábot (köztük Oliviát és Harryt is) ünnepelte a közönség. Ekkor a nőnek egy borítékot nyújtottak át, melyben a gyerekei felügyeleti jogáról szóló bírósági papírok voltak. Az exe aztán tud időzíteni, az már biztos. Ha még bárkit érdekel, a film pocsék. Olivia pedig beszorult „a nő, aki elhagyta a férjét Harry Styles miatt” szerepbe. Pedig „tizenhármas” sokkal többet érdemel…

Olivia Wilde
Megnézem
Összes kép (5)

Ki az a Penn Badgley?

Van egy Netflix-sorozat, amiért Európától Dél-Amerikáig megőrülnek a nők. Pedig a főszereplője egy szocipata, manipulatív sorozatgyilkos, aki mindig kémkedik az aktuális szerelme után. Gyanítjuk, hogy már ennyiből is tudod, hogy a You, vagyis a Te sorozatról beszélünk, de rájöttél volna akkor is, ha annyit mondunk, hogy „annyira beteg az a Penn Badgley-sorozat a Netflixen”? Nos, igen. Amennyire sikeres a You, annyira ismeretlen Badgley neve. Tipikusan olyan színész ő, akinek ha ránézünk az arcára, legalább 3-4 szerepét azonnal felsorolunk, de a nevével már gondban vagyunk. Penn Badgley egyébként kínosan ügyel arra, hogy mi jelenik meg róla a sajtóban. Ellentétben vele, a felesége, Domino Kirke picivel több információt szivárogtat ki az Instagram-oldalán. Ezekből lehetett például megtudni, hogy több vetélés után 2020 őszén végre megszületett első közös gyermekük egy kisfiú. Érkezését egy méhlepényből készült „alkotással” tudatták…

Penn Badgley és Domino Kirke

Penn Badgley és Domino Kirke (Fotó: Ilya S. Savenok/Getty Images for Tibet House US)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top