nlc.hu
Sztárok

Házasodna a gazda: bemutatkozik András gazda

András gazda: „Hátha valaki a videómat nézve azt gondolja: Na, nekem ez a faszi kell!”

Eddig a leghosszabb párkapcsolata 3 évig tartott.

Elindult a Házasodna a gazda 6. évada, az április 7-i első adásban két nő és négy férfi mutatkozott be. Többek között a 30 éves András gazda is a szerelmet keresi az RTL társkereső reality-jében. A Táborfalván élő gazda – aki a családi gazdaságban dolgozik – sokoldalú, munkaszerető, komolyan veszi, amit csinál. A magánéletében viszont humoros, kedves, természetes fiatalember, akinek már csak a valódi társ hiányzik az életéből.

András gazda,

Párra, családra vágyik már András gazda – Forrás: RTL / Házasodna a gazda – videó

András gazda minden egyes napját a tanyáján tölti a szarvasmarhái között. “150 hektáron gazdálkodunk, ebben rengeteg a szántó, 15 hektár a gyümölcsös, de a fő profilunk a szarvasmarhatenyészet. 80 darab szarvasmarhánk van, de disznó, ló, kecske, birka és tyúk is megtalálható a tanyán. (…) Nekem a fő profilom a traktoros munka: szántok, vetek, aratok, de amikor azokat nem csinálom, bent etetem a jószágokat. (…) Ez egy pörgős tanya, itt nincs megállás. Ide születtem, igazából itt nem lehet letunyulni, mert az egész család pörög. Hálás vagyok, hogy paraszt vagyok, hogy egy paraszt ember is vagyok. Igazából, aki nem szereti ezt csinálni, az nem is tudná ezt csinálni” – mondta el a műsorban.

Azt is elárulta, milyen lenne számára az ideális társ. “Nekem nincs ideálom. Legalább feleannyi humor legyen benne, mint bennem, és meg tudjak jelenni vele. (…) Én hűséges vagyok. Tudom, hol dől el egy jó párkapcsolat: a kémián és a hálószobában – úgy gondolom. Ha ott nem működik, (…) akkor nem fog menni a két ember között a kapcsolat. Akkor csak egymás mellett vannak, az csak olyan teszetosza dolog. Abból úgy semmi nem lesz” – jelentette ki András gazda, akinek eddig a leghosszabb kapcsolata 3 évig tartott. “Kihűlt. Megette a lány az életemet” – indokolta, miért lett vége.

A műsortól igazából azt várom, hátha valaki a videómat nézve azt gondolja majd, hogy: ‘Na, nekem ez a faszi kell!’. A szerelmet keresem műsorban, hogy megtaláljam, hogy valakivel összerezdüljek, hogy meglegyen egyből, hogy lássam a szememben, hogy ha jön hozzám, azt érezzem: ‘Na igen, ez kell nekem. Ez király lesz!’” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top