nlc.hu
Sztárok

Terence Hill régen és most

84 éves nagypapaként is remek formában van Terence Hill

Mario Girotti, művésznevén Terence Hill Bud Spencer oldalán vált igazán híressé, közösen forgatott filmjeik verekedős jelenetein generációk nevettek a hasukat fogva. Kíváncsi vagy, hogy fest ma? Mutatjuk!

Terence Hill március 29-én lett 84 éves, fotóit elnézve azonban ezt nehéz elhinni. Néhány ránccal persze ő is gazdagodott az évtizedek során, de még így is bőven van mit letagadnia valódi életkorából!

A Bud Spencerrel közös filmjei mellett Don Matteóként is ismert, ez a szerep több szempontból is meghatározó számára: édesapja olasz, a napvilágot is Velencében látta meg, ezért a forgatás során tulajdonképpen a gyökereihez tért vissza. Az olaszországi Gubbio városába eredetileg a munka szólította a színészt, ő azonban annyira megszerette ezt a helyet, hogy 30 év után ide költözött a feleségével, Lorival.

bud spencer és terence hill

Bud Spencer és Terence Hill (Fotó: Profimedia)

Terence Hill édesanyja német származású, sőt amerikai felesége is rendelkezik német felmenőkkel. A pár 1967-ben ismerkedett meg a színész unokatestvérének köszönhetően, a vonzalom az első perctől kezdve megvolt közöttük. Bár Hill akkor már 28 éves volt, komolyabb kapcsolata nem igen volt korábban. Lorival nem is vesztegették az időt, két hónapos ismeretség után össze is házasodtak, idén nyáron már az 56. közös évükre koccinthatnak.

Fiuk, Jess Hill 1969-ben született, pár évvel később pedig örökbe fogadtak egy másik kisfiút, aki a Ross Hill nevet kapta. Ő sajnos 1990-ben autóbalesetben életét vesztette, ami hatalmas fájdalmat okozott az egész családnak. Ma már 54 éves Jess egy unokával ajándékozta meg a színészt és feleségét, az ő gyermeke a Will Hill nevet kapta.

Sok ismert emberhez hasonlóan időnként róla is elterjesztik, hogy meghalt, ezek a bejelentések azonban szerencsére mindig csak álhíreket terjesztő oldalakon kelnek szárnyra. Igaz lehet a mondás, mely szerint az ilyen „viccekkel” csak meghosszabbítják az elhunytnak mondott emberek életét, Terence Hill ugyanis nyolcvan felett is remek formában van és minden jel arra utal, hogy igazán jó egészségnek örvend!

Terence Hill régen és most
Megnézem
Összes kép (8)

Fotó: Profimedia, Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top