nlc.hu
Sztárok
Magyar sztárok, akik bódult állapotban vezettek

Nem csak Zalatnay Sarolta szegett törvényt – íme 10 sztár, aki bódult állapotban vezetett

A magyar és a külföldi sztárvilágban is számos példa van arra, hogy egyesek alkoholos vagy drogos állapotban ültek volán mögé.

A hot! magazin írta meg, hogy Zalatnay Sarolta tavaly ittasan ült volán mögé, ezért hét hónapra bevonták a jogosítványát. Később azt nyilatkozta, hogy csak néhány konyakmeggyet evett meg, ezért vették el a vezetői engedélyét.

Zalatnay Cini

Fotó: Olajos Piroska

„Azt azért leszögezném, hogy nem csatak részegen ültem volán mögé aznap, de még csak kapatos sem voltam. Ugyanakkor tény, hogy volt némi, alig kimutatható mennyiségű alkohol a véremben. Tisztában is voltam vele, hogy gond lehet, hiszen egy születésnapi bulin megettem néhány szem konyakmeggyet, amivel a barátaim kínáltak, miután a pezsgőt visszautasítottam” – részletezte a lapnak az énekesnő.

Nem ő az egyetlen magyar híresség, akit bódult állapotban fogtak meg a rendőrök: előfordult már korábban többek között Demcsák Zsuzsával, Curtisszel, de még Zámbó Krisztiánnal is. Összeszedtük, hogy kik azok a sztárok, akik megszegték a törvényt.

Zámbó Krisztián
Megnézem
Összes kép (5)

Természetesen a külföldi hírességek körében is szép számmal előfordult ittas vezetés, de sok olyan példa is volt, amikor tudatmódosító szer hatása alatt ültek volán mögé.

Lindsay Lohan
Megnézem
Összes kép (5)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top