nlc.hu
Sztárok

Ekkor szabadulhat Herczeg Zoltán a börtönből

Párja is alig hiszi el, hogy napokon belül szabadulhat Herczeg Zoltán

Az ügyészség a napokban kezdeményezte a bíróságnál Herczeg Zoltán letartóztatásának megszüntetését, így az október óta rács mögött lévő divattervező végre hazatérhet.
Herczeg Zoltán divattervező az otthonában

Párja, Mariann és barátai, akik egytől-egyig nagyon várják kint Herczeg Zoltánt, alig hiszik el, hogy újra találkozhatnak.

Nem szeretnék még sok mindent mondani ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy akkor biztos, ha megtörténik… Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem – mondta szűkszavúan, de reménnyel telve a Blikk megkeresésére Mariann.

A lap megkeresésére Herczeg Zoltán ügyvédje, Dr. Arató György azt mondta, hogy ezúttal a bíróság jó eséllyel helybenhagyja az ügyészség indítványát.

Ha a bíróság az ügyészség indítványának hatására elrendeli ügyfelem szabadon bocsátását, ezt legkésőbb április 23-ig meg kell tennie. A bíróság döntése után az ügyfelem lakhelyelhagyási tilalommal és nyomkövető eszköz viselésével szabadulhat. Ha a bíróság 23-ig nem hozza meg a döntését, abban az esetben az ügyfelemet szabadon kellene bocsátania, ám a legvalószínűbb, hogy helybenhagyják az ügyészség indítványát – fejtette ki az ügyvéd.

Herczeg Zoltánnak a börtönben öt hónapig szinte senkivel nem engedélyezték a kapcsolattartást a szülein kívül, párja, Mariann is csak két hete láthatta először a divatgurut a börtönben.

Fotó: Olajos Piroska

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top