nlc.hu
Sztárok

Újra lát Zámbó György

Újra lát Zámbó Jimmy megvakult bátyja, speciális módszerrel műtötték meg a 68 éves Györgyöt

Gyógyírt talált Zámbó György látásproblémáira egy szegedi orvos.

Újra lát Zámbó Jimmy legidősebb bátyja. A 68 éves György a súlyos cukorbetegsége miatt fél évvel ezelőtt szinte egyik napról a másikra mindkét szemére megvakult, most azonban egy szegedi specialista visszaadta a látását – értesült a Blikk.

Zámbó Jimmy,

A legendás Zámbó Jimmy – Fotó: Fotócentrál

“Újra lát, napról napra egyre tisztábban és élesebben. Nagyon boldog, hogy visszakapta a látását, hiszen újra kinyílt előtte a világ” – újságolta a bulvárlapnak György felesége, Júlia. Elmondása szerint a férje rettentően maga alatt volt, teljesen összeomlott, amikor megvakult. 

Egy nagyon korszerű módszerrel operálták meg, amelynek során speciális gázt töltöttek György szemébe. “Hamarosan a másik szemét is megműtik, bízunk benne, hogy azzal sem lesz gond” – bizakodott a neje.

Zámbó Györgynek – aki az elmúlt években két sztrókon is átesett – folyamatosan segítségre van szüksége, nehézkesen beszél és mozog, ezért csak kerekesszékben lehet szállítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top