nlc.hu
Sztárok

Kósa L. Adolfnak halálközeli élménye volt a Párharc forgatásán

Kósa L. Adolfnak halálközeli élménye volt a Párharc forgatásán – videó

Kemény próbatétel elé állították az egykori műsorvezetőt.

A TV2 Párharc című műsorának legújabb adásában Kósa L. Adolf és felesége, Rita azt a feladatot kapta, hogy ereszkedjenek kötélen egy liftaknába.

Az egykori tévés elárulta, számára mindig halálközeli élmény, ha a semmibe kell zuhanni, a repülőn sem érzi magát mindig komfortosan, a hullámvasútra sem szeret ülni, és ez a próbatétel sem volt kivétel. Felesége azonban jobban élvezte a kalandot, ő kacagott, amikor sikerült a gyors ereszkedés. 

„Eddig is tudtam, hogy egy vagány, ügyes, erős, gyors, szuper feleségem van, de hogy ilyen szinten tud megfelelni a kihívásoknak, az engem is ledöbbentett. A feleségemre bármikor, bármilyen körülmények között számíthattam, nem rettent meg semmitől. Tizenegy év után is tud újat mutatni számomra. Szükségem is van erre a vagányságra, ha nem így lenne, nem maradt volna mellettem. Kaland velem az élet” – nyilatkozta az nlc-nek korábban.

Kósa L. Adolf a Párharcban

Fotó: TV2

Kósa L. Adolf egykor népszerű műsorvezető volt, majd eltűnt a képernyőkről, és üzletemberként próbált szerencsét. Jelenleg egy vegytiszta vegántermékeket forgalmazó cég egyik tulajdonosa, és mivel a tengerentúlon is szeretnének terjeszkedni, ezért azt tervezi, hogy a családjával az Egyesült Államokba költözik. Ami a magánéletét illeti, második feleségével, dr. Kósa L. Ritával 2012-ben álltak oltár elé, 2013-ban pedig megszületett közös gyermekük, Nimród.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top