nlc.hu
Sztárok

Rácz Gergő fuldoklott a forgatáson

Párharc: Rácz Gergő majdnem megfulladt a forgatáson

Kedvese könyörgött neki, adja fel.

Hétfő este indult a Párharc című műsor, mely már az első adásban is tartalmazott némi drámát, amikor Viczián Viktória és Somhegyi Krisztián, valamint DR BRS és felesége estek egymásnak

A keddi epizód sem maradt el sokkoló pillanatok nélkül. Kósa L. Adolf és Rácz Gergő víz alá kerültek, a párbajt pedig az nyerte, aki tovább bírta levegő nélkül. A két férfi derekasan küzdött, egészen odáig, hogy akár az életüket is áldozták volna. Gergő hosszú másodpercekig remegett a víz alatt, kedvese pedig könyörgött neki, adja fel. 

Rácz Gergő

Fotó: Schumy Csaba

„Az egész szituáció annyira nem volt félelmetes – mondta később a kameráknak az énekes, annak ellenére, hogy kitartása miatt majdnem megfulladt, amit barátnője nehezen nézett végig. – Én tudom, hogy sokáig bírja visszatartani a lélegzetét, viszont az, amennyire túl húztad… Ha végig így fogod tolni ezt a játékot, szerintem én pszichiátrián fogok kikötni.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top