nlc.hu
Sztárok

Majka és Liptai Claudia kapcsolata

Majka Liptai Claudiának: „Kevés olyan nő van az életemben, aki annyira fel tud bosszantani, mint te”

Sok a hasonlóság bennük.

Utolsó adásához érkezett Liptai Claudia, a Nő a Tét című Youtube-műsora. Nem csak az évadzáró miatt sikeredett különlegesre ez az epizód, hanem már a felkonferálásban elárulta Claudia, utolsó vendége, Majka és közte nem mindennapi kapcsolat van. 

Majka

Majka (a Nő a Tét)

„Talán ez a beszélgetés lesz a legkülönlegesebb és a legnehezebb az eddigiek közül, ugyanis egy olyan férfi ül velem szemben, akivel a közös életünk olyan, mint egy világ körüli hajózás: hol gyilkos viharok tépkedték a vitorláinkat, hol pedig szikrázó napsütésben ittunk koktélt. Emberi nyelvre lefordítva: hol egymás torkát szorongattuk, annyira utáltuk egymást, néha pedig a legjobb kollégák voltunk, tök jól működtünk együtt” – magyarázta a műsorvezető, amire a rapper frappánsan reagált. 

„Ha egy osztályba járunk a gimiben, akkor szerelmesek vagyunk egymásba? – mondta Majka, majd így folytatta: – Kevés olyan nő van az életemben, aki annyira fel tud bosszantani, mint te.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top