nlc.hu
Sztárok

Liptai Caludia a testéről

Liptai Claudia: „Ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom”

Sose volt kibékülve vele és szerinte már nem is lesz.

Pár hete indította vadonatúj műsorát Liptai Claudia, a Nő a tét címmel. A 95.8 Sláger FM Youtube-csatornáján látható talkshow-ban Claudia és vendégei kendőzetlen őszinteséggel beszélgetnek olyan dolgokról, amik az emberek mindennapjait érintik. A legutóbbi adásban a szemérmesség és az álszentség témakörét járták körül. A műsorvezető megemlítette, hogy korábban több aktfotózáson is részt vett, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint halálosan szégyenlős, ha a testéről van szó.

Liptai Claudia

Liptai Claudia (Fotó: Trenka Attila)

Ha valamit utálok az életemben, az a testem, és egyfolytában utálom. Ez egy nagyon érdekes dolog, hogy miért. Vannak jobb napok, van, amikor azt mondom, hogy nem rossz. És vannak a sarabolós napok, mikor mindent levágnék. Olyan nem volt soha, hogy minden tökéletes – mesélte, majd kitért arra is, végül miért vállalta el 2009-ben a Playboy magazin felkérését. – Akkor jött el az a pillanat, hogy nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként pedig azt mondtam, hogy egyszer megcsinálom. Őszinte leszek, ezt azért komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni, de én erre a mai napig büszke vagyok. Nincs bajom ezzel, de természetesen nem így nézek ki, amikor fekszem otthon az ágyban.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top