nlc.hu
Sztárok

Mi lett velük: Anti Fitnnes Club

Emlékszel még az Anti Fitness Clubra? Ez van velük most

Az Anti Fitness Clubot vagy imádtad, vagy utáltad, de azt biztos, hogy ismerted őket. Az együttes tagjai közül ma már csak ketten turnéznak rendszeresen – mutatjuk mi lett velük.
Anti Fitness Club

Ha a 2000-es évek elején voltál tinédzser, akkor élénken él még az emlékeidben az emo-korszak. Vagy megfigyelőként, vagy pedig te magad is benne voltál a vasalt haj, szembe lógó frufru, kockás sál stilóban. Akárhogy is, biztosan megvan az is, hogy az akkori zenei szcénát két (a No Thanxszel együtt három) együttes uralta: nemzetközi szinten a Tokio Hotel, itthon pedig az Anti Fitness Club. Most ez utóbbi bandáról lesz szó. Mert ha még nem éreznéd elég öregnek magad, akkor szólunk, hogy az AFC tavaly ünnepelte a 20. évfordulóját. Ennek alkalmából pedig egy egyszeri, jubileumi koncertre újra összeálltak a Budapest Parkban.

  • „Ezer év sem elég, hogy elfelejtsem a ma estét, nagyon jól éreztem magam! Jó volt látni titeket!”
  • „Egy igazi élmény volt fiúk! Köszönöm ezt a csodás napot, egy álmom vált valóra!”
  • „Olyan érzésem volt, mintha hazaértem volna, a zenéiteken nőttem/nőttünk fel. Köszönjük!”
  • „Zseniális este volt! Imádtam minden őrült pillanatát!”
  • „Eszméletlenül jók voltatok, köszönjük!”
  • „Rettenetesen élveztem az időutazást.”

Így emlékeztek vissza a koncertre a rajongók a poszt alatt, amit Molnár Tamás, a zenekar frontembere osztott meg az Instagramon a fellépésről. A színpadon ott volt Tomin kívül, Fekete Balázs, Nagy Marek, aki Szabó Péter kilépése után vette át a gitáros szerepét az együttesben.

Tomi és Balázs a mai napig zenélnek, koncertről koncertre járnak. Az AFC 2015-ös feloszlása után Tomi megalapította a Jetlaget, néhány éve pedig – amikor nem olyan menő duetteket gyárt, mint a Majkával közös legutóbbi száma – szólóban nyomja. Persze csak a stúdióban, a magánéletben már 2019 óta Cynthia Dictator pasija, tavaly óta pedig a vőlegénye. Balázs pedig a ByeAlex és a Slepp dobosa. A többiek azonban – még ha a zene nem is tűnt el az életükből – ők maguk felszívódtak a reflektorfényből. Az alábbi galériában nosztalgiázhatsz az AFC fénykoráról, de összegyűjtöttük azt is, mennyit változott a zenekar két azon tagja, akik nem bújtak el a nyilvánosság elől.

Anti Fitness Club
Megnézem
Összes kép (11)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top