nlc.hu
Sztárok
Köllő Babett a megítélésekről

Köllő Babett: „Teljes tévképzet van velem szemben”

Babettet sokan még mindig luxusfeleségként emlegetik, pedig ő több ennél.

Köllő Babettet a legtöbben a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismerik, annak ellenére, hogy már a sorozat előtt számos nagyszerű szerepet játszott el, azóta pedig folyamatosan bizonyít a képernyőn. Nemcsak műsorvezetőként, zsűriként is megmutatta már, mire képes

Köllő Babett

Fotó: TV2

Ma a Mokka vendégeként mesélt arról, milyen könnyen ítélkeznek az emberek a hírességek felett. 

Nemcsak velem kapcsolatban, hanem az összes ismert emberrel kapcsolatban teljes tévképzet van. Mindenki mindig csak a felszínt látja, és nagyjából nem is nagyon akarnak mélyebbre látni. Azt látják, amit ők látni szeretnének és te a fejed tetejére állhatsz, ez akkor sem fog változni – kezdte Babett, aki hozzátette, még egy interjút sem hajlandó végighallgatni vele az, aki őt nem szereti, csak odafűz egy negatív kommentet. – A világ sokkal szebb hely lenne, ha nagyító helyett a tükröt használnánk először, akkor rendben is lenne minden.”

Babett arra is kitért, milyen sztereotípiákkal találkozott már: „Amikor élőben találkoznak velem, jön ki, hogy »közvetlen vagy, kedves vagy, nem vagy nagyképű«. Azt gondolják, hogy sokkal könnyebb az életünk, mint amit élünk, amivel lehet, hogy nincs is semmi baj, csak időnként az ember kifakad, hogy ennél sokkal tartalmasabb.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top