nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna a fiáról

Lékai-Kiss Ramóna: „Álltam a szobában, és zokogtam, hogy nem akarok meghalni”

Megváltozott az élete, amikor anya lett.

Lékai-Kiss Ramóna négy éve vált anyává, amikor megszületett Lékai Mátéval közös gyermekük, Noé. A színésznő azóta is rengeteget dolgozik, nemcsak sorozatokban, hanem nagyszabású produkciók vezetésében is láthatják a nézők. De azt nem tagadja, megváltozott az élete, amikor édesanya lett. 

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Birton Szabolcs

Ott sírtam, amikor hazavittük Noelt a kórházból. Mert tényleg az volt az első pillanat, hogy leraktuk az ágyra az apjával, és néztünk egymásra, hogy most mi történik? Nekem akkor jutott először eszembe, és lehet, hogy egy kicsit morbid, hogy nem akarok meghalni. Tök fura, addig a pillanatig ez nem foglalkoztatott ennyire tudatosan. Azt hiszem, hatnapos volt Noé, és éjszaka álltam vele a szobában, és zokogtam, hogy én nem akarok meghalni. Azt éreztem, hogy nem vagyok normális, hogy ilyeneken gondolkozom, de ez belülről csak annyit jelentett, hogy szeretném felnevelni a gyerekemet, mert bizony onnantól, hogy megszületik, nemcsak magadért, hanem valaki másért is felelősséget kell vállalni” – mondta az Inspiráló NŐK című podcastben. 

(via)

MIT CSINÁL EGY HÉTKÖZNAPJÁN EGY MAGYAR SZTÁR?

KÖVESD A STREAMET ITT AZ NLC-N!
MEGNÉZEM

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top