nlc.hu
Sztárok

Hacsi Boglárka gyermekkoráról

Magyarország szépének vallomása: „Egyáltalán nem ismerem az apukámat”

Édesanyja viszont a legnagyobb támogatója.

A vasárnap esti Magyarország szépe – Miss World Hungary 2023 választáson a 23 éves miskolci Hacsi Boglárka fejére került a korona. Ő képviseli majd hazánkat a Miss World világversenyen.

Hacsi Boglárka

Fotó: MTI

Boglárkát a verseny során édesanyja és párja támogatta, akik a következő időszakban is segítik, amikor fel kell készülnie a világversenyre. Ha azon a megpróbáltatáson is túl lesz, a Borsnak elmondta, szerelmével esküvőre készülnek, mely kapcsán a lap megkérdezte, szerinte van-e igazságalapja annak, hogy a lányok olyan párt választanak maguknak, mint amilyen az édesapjuk.

„Édesapámmal nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem ismerem az apukámat. Emiatt nincsen viszonyítási alapom, de úgy gondolom, nekem ez egy előnyös szituáció, mert mindenki, akivel eddig egy párt alkottam, nagyon különböző személyiség volt. Nagyon örülök ennek, mert sokféle embertípust megismerhettem. A tapasztalataimnak köszönhetően a mostani páromat tudatosan választottam, mivel tisztában voltam azzal, hogy mit keresek egy férfiban. A kedvesemmel fél éven keresztül nagyon jó barátok voltunk, az elejétől kezdve azt éreztük, hogy ez egy tudatos, komoly döntés, ami egy életre szól” – vallotta be a szépségkirálynő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top