nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos üzenete

Galambos Lajos üzent a börtönből

Szeretne tiszta vizet önteni a pohárba.

Galambos Lajos április 26-án vonult be a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe. Az elmúlt hetekben csak annyit lehetett tudni a trombitásról, hogy nem sok atrocitás éri a rácsok mögött, nem is kivételeznek vele, ám egészségügyi állapota folyamatosan romlik. 

Galambos Lajos

Fotó: TV2

Nagyon keveset eszik, egyre rosszabb állapotban van. Csak pépes ételeket képes fogyasztani, így a hirtelen súlyvesztése újabb aggodalomra ad okot a korábban is meglévő betegségei mellett. Éppen ezért ügyvédje pár hete kérvényezte, hogy hazatérhessen és otthonában tölthesse le büntetésének hátralévő idejét. A trombitás ügyvédjén, dr. Csontos Zsolton keresztül most üzent a rácsok mögül. 

„Lajcsi azt üzeni, hogy mivel a közelmúltban különböző platformokon pontatlan híresztelések jelentek meg az állapotával és a börtönhierarchiában betöltött pozíciójával kapcsolatban, szeretne ő maga, személyesen nyilatkozni az általa kiválasztott médiumoknak. Ügyfelem ezért kérvényt nyújtott be a BV intézet, az ügyben eljáró illetékeseinek. Bár választ még nem kapott, nagyon reméli, hogy pozitív elbírálás alá esik, és Skype-on keresztül lehetőséget kap arra, hogy hiteles információkkal láthassa el a nagyközönséget” – mondta a zenész jogi képviselője a Borsnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top