nlc.hu
Sztárok

Horváth Gréta a negatív beszólásokról

Horváth Gréta visszaszólt a követőinek: „Ha nő vagy, akkor legyél anya, ez a dolgod”

Betelt nála a pohár.

Horváth Gréta életének egy szeglete nyitott könyv a követői számára. Sokszor beszél az anyaságról, az önbizalomról, párkapcsolatokról, megcsalásról, még akkor is, ha saját gyermekét és párját ellenben nem teszi ki a nyilvánosságnak. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

A mindennapjait viszont annál inkább, melyben szerepel a divat, főzés, kertészkedés, néha még szerelés is. Valószínűleg ez nem tetszhetett néhány embernek, ugyanis az influenszert azzal támadták be, hogy „ő mindenhez is ért”. Most 24 óráig elérhető Instagram-történetében reagált az iróniától túlfűtött megjegyzésre. 

„Egy nő nem lehet sokoldalú? Egy nő nem lehet olyan, aki több munkát végez? Miért kell egyvalamilyennek lenni? Miért nem lehet egyszerre több lábon állni? – kezdte költői kérdésekkel. – Ha nő vagy, legyél anya, ez a dolgod, ne akarjál te sehol álmokat valósítgatni. Ha meg 3 gyerekkel vagy otthon, meg tudják kérdezni az anyukát: »Ugyan, te miben fáradtál el? Nem is dolgozol.« Ha dolgozol és a gyerekedet elakarod tartani egy normális színvonalon, akkor törtető picsa vagy, aki a gyerekével nem is foglalkozik. Ha meg tudod szerelni ezt vagy azt, férfias nő vagy… Hány nő van ebben az országban, akik egyedül nevelik a gyerekeiket. Ezek a nők általában férfimunkát is végeznek. Komódot szerelnek, ágyat raknak össze, szobát festenek, zárat cserélnek, szilóznak, égőt cserélnek… Sajnos, vagy nem sajnos, de a mai világban a nők is fúrót ragadnak, ha kell, ha muszáj! Ez nem szégyen, ez menő!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top