nlc.hu
TV-sztárok

Horváth Gréta a megcsalásról

Horváth Gréta kőkeményen elmondta a véleményét a megcsalásról

Nem finomkodott az influenszer.

Horváth Gréta ma már büszkén kijelentheti, hogy teljes testi és lelki egyensúly van az életében, ami mögött több hónapos kemény munka áll. Az influenszernek nagyon mélyről kellett felállnia, amikor másfél évvel ezelőtt férje, Meggyes Dávid félrelépett a Dancing with the Stars táncosával, majd el is hagyta érte. 

Horváth Gréta

Fotó: Instagram

Gréta ezt követően életmódváltásba kezdett, aminek hála nemcsak látványosan fogyott, de a lelke is rendbe jött, így a szerelem is hamar rátalált. Ma már nem győzi hangsúlyozni, milyen boldog és tökéletes párkapcsolatban él. Ahogyan azt sűrűn szokta, most is indított egy kérdezz-felelek játékot Instagram-oldalán, ahol az egyik követője arról faggatta, szerinte mi számít megcsalásnak. 

„Szerintem a hazugság és a másik totális hülyének nézése – kezdte a válaszát Gréta, majd a többi mintha tapasztalatból jött volna. – Folyamatos elbizonytalanítás és játszma. 0-24 telefonon való írogatás csajoknak, reagálás csajok fotóira. Csajokra való rámászás minden adott pillanatban, amikor nem vagy ott. Másokat »töfködni«, amíg te otthon főzöl vagy dolgozol. Folyamatos kamuzás, majd veled hiteti el, hogy te vagy a hülye.”

Gréta a játék során azt is elárulta, nem szeretne már gyereket, új párjával viszont lelkesen készül az esküvőre. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top