nlc.hu
Sztárok

Járai Máté visszatért a Reggelibe

Járai Máté visszatért a Reggelibe: „Fáj, hogy már nem tartozom ide”

Miller Dávid meg is jegyezte, hogy Máté kirúgása óta visszaesett a műsor színvonala.

Járai Máténak januárban kellett búcsúznia az RTL Reggelitől, amikor a csatorna közleményben tudatta, hogy két év után nem hosszabbítják meg a szerződését. A színész bár sejtette, hogy erre a sorsra jut majd, nehezen dolgozta fel, ugyanis nagyon szerette a műsort. 

Járai Máté

Fotó: Instagram

A héten azonban visszatér az RTL képernyőjére, mint az Activity házigazdája. Ennek apropóján volt Szabó Zsófi és Miller Dávid vendége a Reggeliben, ahol egyből azzal kezdte, örül, amiért újra közöttük lehet, majd kitért arra is, milyen volt feldolgoznia a szakítást a műsorral, ahol nagyjából 120 adást vezetett le. 

Kicsit olyan, mint amikor valaki szerelmes volt valakibe, akkor annak a kapcsolatnak vége lett, és már eltelt annyi idő, hogy vissza tud jönni, vagy tud vele úgy találkozni egy kávéra, hogy az már ne legyen fájó. Semmi harag nem volt bennem, csak egy kis fájdalom, hogy már nem tartozom ide. És ez nem azt jelenti, hogy nem jöhetek vendégnek, hanem mondjuk a karácsonyi bulin már nem leszek ott. De hát ezt tudomásul kell venni, hogy ez olyan, mint egy szerelem, ami elmúlthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top