nlc.hu
Sztárok

Bánsági Ildikó 75 évesen sem pihen

Bánsági Ildikó 75 évesen is pörög: „Heti kétszer súlyzós edzésre járok, egyszer pedig zumbaórára”

Életkedve semmit sem változott.

Bánsági Ildikó évtizedek óta az egyik legfoglalkoztatottabb színésznő a színházban és a kamera előtt is. A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő 75 évesen sem dől hátra. Rendszeresen edz és koncertekre jár. 

Bánsági Ildikó

Fotó: Vörös Szilárd

A művésznő úgy véli, életvidámságát édesanyjától örökölte. „Talán a Kaukázusból származó édesanyámra hasonlítok. Ő mindig jókedvű, mosolygós, a társaság középpontja volt. 97 éves koráig élt, sokan csodálták a pozitív energiáját. Én is igyekszem mindenből kihozni a legtöbbet. Mostanában kicsit kevesebb házimunka talál meg, de nem unatkozom. Újra elkezdtem tornázni. Heti kétszer súlyzós edzésre járok, egyszer pedig zumbaórára. Tina Turner zenéjére táncolunk. Élvezem, hogy fáradtan, megizzadva jövök haza, mert úgy érzem, aznap is tettem valamit az egészségem megőrzéséért.”

A Meglepetés magazinnak arról is mesélt Ildikó, milyen a kapcsolata a gyermekeivel és milyen közös programokra járnak el. 

„Szerintem jó a kapcsolatom a gyerekeimmel. Nem lakunk már együtt, de nem hagynak magamra. Kijönnek hozzám, avagy közös programokat csinálunk. Néhány héttel ezelőtt Maneskin-koncerten voltunk az Arénában. Jól éreztem magam, együtt táncoltam a lányommal, szeretem a mai, menő rockzenét is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top