nlc.hu
Sztárok
Kiderült Galambos Lajos egészségügyi állapota

Galambos Lajos ügyvédje: „Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb”

Azt is letisztázta, túl sok tévhit terjeng a trombitásról.

Galambos Lajos április végén vonult be a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe, ahonnan hamar a gyengélkedőn kötött ki. Habár onnan már kijött, sőt, még videóüzenetet is küldött a rajongóinak, a napokban ismét elkezdett terjedni a hír, miszerint folyamatosan romlik az állapota

Galambos Lajos

Fotó: Profimedia.hu

Lajcsi ügyvédje, Dr. Csontos Zsolt a Story magazinnak nem cáfolta a hírt, a trombitás valóban nem csattan ki az egészségtől, ráadásul nem úgy kell elképzelni az életét, mint egy kórházban fekvő betegét, akire éjjel-nappal nővérek vigyáznak. Esetében viszont nincsenek betegtársak, hiszen egyedül van egy szobában.

„A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben – magyarázta az ügyvéd, aki hozzátette, rajta és a családján kívül nem látogatja más Lajcsit, így nincs más dolga, csak két találkozó között a szeretteit várni. – Nagyon tartja magát. Kérhetné börtönpszichológus segítségét, de még nem tette meg, ebből is tudom, hogy jól van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top