nlc.hu
Sztárok

Roberto Pirillo akkor és most

75 évesen is sármos a Rabszolgasors szívtiprója, Roberto Pirillo

Máig sem vonult vissza a színjátszástól a brazil sorozatsztár, és bár jó pár év eltelt a Rabszolgasors óta, a tekintete semmit sem változott.

Az 1976-ban készült, a Magyar Televízióban pedig 10 évvel később elsöprő sikerrel futott Rabszolgasors című sorozatban a főhős Isaura szerelmét, a szomszédos birtok urát, Tobias Vidalt formálta meg Roberto Pirillo. A színész a hetvenes évek elején kezdte a pályafutását, ám ez a szerep hozta meg a nagy áttörést az akkor 29 éves Pirillo számára. 

Roberto Pirillo a Rabszolgasors Tobiasaként és napjainkban

Roberto Pirillo a Rabszolgasors Tobiasaként és napjainkban (Forrás: Instagram)

Hazája egyik legnagyobb szappanoperasztárja lett és egész pályafutása alatt hű is maradt a sorozatok világához. Elsősorban ezek határozták meg a karrierjét, több tucat ilyen típusú produkcióban szerepelt az elmúlt mintegy fél évszázad során. Emellett feltűnt néhány filmben, illetve színpadon is játszott. Legnagyobb színházi sikerét a Trair e Coçar É Só Começar című vígjátékkal aratta, mely 14 éven át volt műsoron. A színész idén ősszel tölti be a 76. életétévét, ám továbbra sem vonult vissza, a mai napig is vállal szerepeket. Két felnőtt gyermek édesapja: fia, Carlos televíziós producerként dolgozik, míg a lánya, Renata a nyomdokaiba lépett és maga is színésznő lett. 

Isaura megformálójával, Lucélia Santossal a Rabszolgasors után néhány évvel a Ciranda de Pedra című sorozatban is szerelmespárt alakítottak. A mai napig is szoros barátságot ápolnak. A színész részt vett azon az ünnepségen is, melyen a színésznő 45 éves pályafutását ünnepelte, legkedvesebb kollégái társaságában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top