nlc.hu
Sztárok

Megszületett Rihanna második gyereke

Megszületett Rihanna második gyereke

Értesülések szerint a kisfiú a legnagyobb titokban jött világra, augusztus 3-án, Los Angelesben.
Megszületett Rihanna második gyereke.

A TMZ amerikai bulvárlap úgy tudja, augusztus elején – egész pontosan augusztus 3-án – megszületett Rihanna második gyermeke. A hírt az énekesnő és párja, ASAP Rocky még nem erősítette meg, ahogy azt az értesülést sem, hogy az újszülött kisfiuk neve is R-betűvel kezdődik. Csakúgy, mint bátyjáé, a 15 hónapos RZA-é.

Ahogy arról itt írtunk bővebben, Rihanna második terhességét idén februárban, a Super Bowl félidei műsorában jelentette be – az egész világ legnagyobb meglepetésére. Az énekesnő, aki korábban jó ideje nem vállalt már fellépést, a Super Bowlt ráadásul bojkottálta is, kismamaként olyan műsort csinált, amit csak ritkán látni. „Néhol egészen sci-fis hatása volt a fellépésnek, mintha csak egy ezredforduló környéki, sci-fis Spice Girls, vagy Backstreet Boys-klipet néznénk. Rihanna pedig ott állt, táncolt, énekelt terhesen ez a több méter magasan csüngő színpadi elemen, ami néha egészen diadalmas látvány volt” – írta februárban a Telex az előadásról.

Híresen maguknak valók

Az első pletykák Rihanna és ASAP Rocky kapcsolatáról még 2019 decemberében kaptak szárnyra. Ezeket a páros egyik tagja sem volt hajlandó kommentálni, aztán kis idő múlva mégis együtt jelentek meg a British Fashion Awards rendezvényén, ahol ASAP Rocky egy Rihanna által tervezett szmokingban jelent meg. Kapcsolatukat végül 2021. május 19-én vállaltak fel a nagy nyilvánosság előtt is, ASAP Rocky pedig azóta, a GQ-nak adott nagyinterjújában „élete szerelmének” nevezte a barbadosi énekesnőt.

Tiniből stílusteremtő üzletasszony  

Rihanna első albuma 17 éves korában jelent meg Music of the Sun címmel. A 2005-ös album akkorát szólt, hogy onnantól kezdve RiRi minden dala (szám szerint 14) a Billboard Hot 100 slágerlistájának élmezőnyébe került. És bár az énekesnő évek óta nem rukkolt elő saját szerzeménnyel, és az új albuma is várat magára, 2017-ben Fenty Beauty néven kozmetikai márkát alapított, ami szintén óriás siker lett – többek között olyan apróságok miatt, mint hogy a riválisokhoz képest több színárnyalatot kínál alapozókból a színes bőrű férfiakra és nőkre gondolva.

Ami Rihanna magánéletét illeti: a 2000-es években az egész sajtót bejárták és sokkolták azok a fotók, amiken Rihanna összevert arca volt látható. Sérüléseit bántalmazó expárja, Chris Brown okozta, aki a bíróságon 5 év próbaidőt kapott a tettért. Rihannának Brown után több viharos kapcsolata is volt, főleg rapperekkel, míg végül ASAP Rockynál horgonyzott le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top